Terveet 7-viikkoiset

Joulu on vietetty, kinkut syöty ja lahjat jaettu. Pennut eivät tuon taivaallista juhlasta ymmärtäneet, mutta meillä on muilla ollut mukava joulu, kun on ollut tuollaisia viihdyttäjiä. Aivan ihania nämä karvaturrit jälleen ovat. Jo nyt tulee haikeus mieleen, kun seuraa niiden touhuja. Aamuisin on aivan ihana herätä, tulla keittiöön, kun viisi pientä häntä vipottaen ottavat minut vastaan. Zeus puree sukkaa, Loviisa hyppii päälle, muut viipottavat niin, ettei voi askeltakaan ottaa. Sohvalla istuessa on niin ihana seurata niiden leikkiä ja mahottomia iltavillejä, kun juoksevat täysillä takkahuoneesta olohuoneeseen päämäärättömästi revitellen. Sitäkin melkein jo kaipaa, kun menee makkariin tai vessaan ja astuu pieneen kakkaan. Villasukat ovatkin viettäneet pesussa aikaa ja yleensä tepastelen parittomissa sukissa, kun toinen pari on pesussa, toinen jalassa.Ulkonakin on jo käyty tutustumassa. Loviisa oli heti valmis kaikkeen ja tänään, kun oli tullut lunta, se jo viipotti pitkin takapihaa Martan perässä. Muut mietiskelivät lasitelulla takapihan osalla eli  "akvaariossa" ennen kuin uskaltautuivat muitten perässä pihalle. 

Amanda rohkaistua kovasti ja tänään nautti jo kovasti lumesta.

Zeus ja Amanda


Kyllähän siellä jo tappeluakin nähtiin.

Varovaista tutustumista lumeen

Reippailua lumessa.

Loviisa ei juuri välittänyt lumesta, vaan lähti kennelnimensä mukaisesti käpyttelemään pihaa ympäri.

Terveitä turreja kaikki ja rekkarissa


Aatonaattona käytimme Katin kanssa pennut Kaisan syynissä. Ja aivan ihanat oli tulokset: kaikki terveitä ja Zeuksen kilkuttimetkin melkein paikoillaan. Nyt näkyvät kaikki myös kennelliiton jalostusjärjestelmäss, kun vihdoin keksittiin Hildallekin nimi. 

Tässäpä nämä K-pennut esiteltyinä:

Amanda - Violetdream Kinder Surprise

Tämän neidin alku oli haasteinen, mutta niin vaan siitä sukeutui reipas pikku tirriäinen. Se on kova menemään, mutta kokonsa vuoksi ehkä jää muiden jalkoihin, eli saa köniinsä aika usein. Rohkeutta siinä kuitenkin riittää, kunhan saa omaan tahtiinsa tutustua uuteen.

Hilda - Violetdream Kind At Heart

Tämä neiti on pelkkää sydäntä. Se on ensimmäinen, joka otti kontaktia minuun ja nyt sen häntä vipottaakin koko ajan. Se rakastaa kaikkea ja kaikkia ja luonne on ihan superia.

Harmittavasti ei saatu kuvaan korvia sitten niin millään pystyyn. Heräsi juuri nukkumasta ja sen vuoksi kaiketi hämmentyi kuvan ottajan kummia äänistä. 

Inga - Violetdream Know-It-All

Inga vaikutti pienenä todella näsäviisaalta. Sillä oli ilme, jota katsoessaan tuntui, että se tietää asioista paljon ja myös näyttää sen. Myöhemmin siitä on tullut tappeleva sheltinalku, joka siis pyöriskelee mielellään toisten kimpussa.Loviisa - Violetdream Keep On Exploring

Loviisa on pienestä saakka ollut vaeltelija, samoilija, rohkea uuden edessä. Se tietää, kuka on eikä hötkyile ylimääräisiä. Se yleensä kiertelee pitkin huoneita, kun muut vaan nukkuvat. Välillä jo tuntui, että nukkuuko tämä tyttö ollenkaan. Se myös viihtyy sylissä ja jopa haluaa sinne.


Frans (nyk. Zeus) - Violetdream Knight In Shining Armor

Zeusissa on jotain, mitä en pysty sanoin kuvaamaan. Se on rohkea, tappeluakin haastava, mutta siinä on kuitenkin jotain herkkää. Aivan ihana poika!Vielä tässä joulun rippeitä vietellään. Lötkötellään, syödään ja käydään välillä lenkillä. Onhan tämä niin mellevää vain laiskotella ja olla!Kommentit