Martta tuli kotiin

Onnentäytteinen päivä tänään: kauan odotettu Martta-neiti tuli kotiin! Alussa se kovasti ihmetteli uutta kotia, mutta kun samat hajut ja kanssakaverit löytyivät, tunnin haistelun jälkeen alkoi leikki ja pihalla vauhtia riitti. Illalla kävivät myös Valo (Violetdream Earl of Light) ja Voltti kylässä ja Voltista Martta sai kaverin. Nyt Martta makaa jalat oikosenaan sohvalla eikä korvaansa edes lotkauta, vaikka menen keittiöön ja aukaisen jääkaapin oven. Onhan Martalla takana päivä Seinäjoen näyttelyissä, joten sekin varmaan väsyttää pientä neitiä. On kyllä niin ihana, kun koko porukka on vihdoin koolla!

Alla kännykuvia, kun kamerani on huoltoa vailla eikä nyt toimi kunnolla.

Sauna ei lämmin ollut, mutta kyllä kaikki lauteille nappulanhimolla hypähtivät :) Koko porukka koossa, ihanaa!


Martta Seinäjoella hotellihuoneessa odottamassa huomista näyttelyä.
Kuva Tiina Karjalainen

Kotona Kempeleessä jo.

Väsy yllätti kesken kaiken.

Tämä sänky on ollut meillä jo kuukauden päivät enkä ole nähnyt kuin Morriksen kerran siinä
nukkuvan. Nyt otti Luna sen käyttöön. Just ja just siihen mahtuu. Olin ajatellut sen Martalle
paremmin sopivaksi :)

Valo - Karita Mattilan ykkösfani

Valo (Alma&Flipper, Violetdream Earl of Light) on kuin rokkari ulkonäöltään, mutta oikeasti se tykkää klassisesta musiikista yli kaiken. Karita Mattila on sen ykköslaulaja ja aina kun se kuulee Karitan laulavan, se haluaa yhtyä siihen. Ja kyllähän se laulaa osaa. Pitäisköhän sen ihan oma konserttinsa järjestää, vaikka Ouluun Madetojan salille. 

Eilen illalla Maarit laittoi kännystä Karitan laulun ja Valo heräsi heti unestaan ja karautti ilmoille ensimmäiset sävelensä. Eipä tämä meidän rokkilaumamme osannut sitä arvostaa, vaan kaikki alkoivat haukkua niin, että Valo katsoi parhaammaksi liittyä haukkujoukkoon laulamisen sijasta. Ihmeellistä kyllä ei myöskään Luna, tuo oopperan ja operetin ystävä, osannut arvostaa Valon laulua, vaan haukkua rouskutti sen kun ehti. Ehkä oli vain kateellinen, kun ei itse osaa kuin kuunnella kaunista musiikkia.


Rokkari-Valo on oikea lauluvirtuoosi.  Kuvassa Valon emäntä Maarit.
Tässä Maaritin lähettämä video, jossa Valo ottaa osaa Karitan lauluun. On se kyllä niiin upeaääninen laulaja tuo Karita - ja niin on Valokin. Voltti häiritsee välillä Valoa, mutta kyllä Valo saa sävelestä kiinni kuitenkin.Adalla todistetusti massussa elämää


Eilen käytimme Vilman kanssa Adan röntgenissä, ja olihan siellä elämää. Viisi ihan selvästi näkyvää pentua kuvasta löytyy. Nyt tässä jo kovasti jännitetään ja odotetaan sitä h-hetkeä, kun kaikki nämä ihanuudet maailmaan tulevat haistelemaan.
Kommentit