Huoh, juoksuhöyryt ylimmillään...

Meillä on täälä nyt tosi "mukavat" päivät. Alma ja Luna on juoksusa ja kohta kait se tuo Elluki juoksunsa alottaa. Muutaman päivän oon jo joutunu tahtomattani seuraileen Alman mahotonta takapuolen tyyräämistä ja hännän heilutusta. Ei pääse Luna helpolla nyt! Se yrittää parhaansa mukaan Almaa auttaa ja ovat sitte molemmat ihan väsyneitä, toinen tyyräämisestä, toinen hyppimisestä toisen päälle. Justus luuli ensin, että "hei, nyt leikitään", mutta ku Luna ei alkanu sitä ollenkaan, hoksas, miten pääsee hauskuuteen mukaan.

Huoh noita tyttöjä!
"Näin ne muutki, määki sitte!" Justus porukan viimenen vaunu.
Junassa tässä mennään!
Jossain vaiheesa pitää vähä levätäkki.
Ihana Aada <3
Ellu on nuortunu ja muistaa välillä kiusata Justustaki.

Aadahan tämän koko hulabaloon alotti juoksuissaan. Alma hoksas hyvinki äkkiä, että Aada tarttee apua. Aada ei siitä avusta kauhiasti välittäny, mutta pakolla ja ärinällä Alma sen sai paikalleen. No, Aada vaihtu Almalla sitte Lunaan, joka ei pistä hanttiin sitte niin missään. Teijän pitäs nähä tuo Alma! Se on siis ihan oikiasti seksihirmu! Koko ajan kyttää seuraavaa uhriaan ja jos ei se vapaaehtosesti hommiin ala, sen peräsä juostaan vaikka sohvalle ja pakotetaan se siihen. Luna-ressu on joutunu aikamoiseen höykkyytykseen välillä.

Ja vähä rauhallisempaan aiheeseen eli muutama kuva pihalta viime lauantailta, ku meno oli vielä tavallisen normaalia.

Ellu ja Luna
Justus
Tytöt <3
Aada <3
Minä, Justus!
Tytöt Ellu ja Alma mielipaikallaan auringonpaisteesa.
Justus se huolehtii tytöistä. Haukkuu naapurin kakaroita, että varmasti
pysyvät aidan takana. Kaukaa se pitää tehä, ku vähä pelottaa kuitenki.

Eilen Aada lähti omaan kotiinsa. Se oli meillä viikon päivät ja oli kyllä ku ois meijän laumaa aina ollu. Aivan ihanan rauhallinen pusuttelija tuo neiti on. Ja niin siinä kävi, että siirsimme suosiolla Maijun kans Aadan astutuksen seuraavaan juoksuun. Jotenki vaan ei tuntunu olevan oikea aika pennutukseen. 

Kun Aada lähti, tilalle tulivat Alli ja Haiku. Alli on sekarotunen, löytökodista pelastettu ihanan rauhallinen tyttö. Se on vähintään 13-vuotias, tarkkaa ikää ei kukaan osaa sanoa. Luna, tuo roturasisti, ei kestä, kun Alli liikkuu tai puistelee ittiään ja panta kilisee. Se hyökkää Allia päin haukkuen mahottomasti, mutta Alli ei välitä siitä mitään. Täällä se kävelee ihan rauhallisena ja Lunaki pikku hiljaa alkaa tottumaan tuohon vääränrotuseen. Haiku (Ellun tyttö) oli tullessaan vähä kauhussaan, kun Alma sitä yritti saaha ittiään auttamaan. Haikullaki on siis juoksut ja oli todella tervetullu meille, ainaki Alman ja Lunan mielestä. Eilisen illan Haiku juoksi Almaa pakoon, tänäänki vielä on välillä vähä kauhussaan, mutta on jo kotiutunu ihan hyvin. Oli eilen illalla tarkotus ottaa vaan Justus ja Ellu yläkertaan, mutta Haiku oliki ensimmäisenä sinne menosa ja juoksiki suoraan mun sänkyyn nukkumaan. Sieläpä sitte kaikki muut paitsi Alli nukkuvat yön. Ja hyvin Haiku nukkui. Ei edes heränny haukkumaan, kuten Luna, kun Alli käveleskeli alakerrasa. 

Tänään käytiin lenkillä porukan kans. Vähä oli mulla hankaluuksia kulkea mettäsä Alli fleksin päässä, ku sen aina kiersi jonku puun ja fleksi piti käydä erottamasa oksista. En oo tottunu ketään pitämään hihnassa mettäsä, mutta Allia ei arvaa irti päästää. Ei pihallakaan oikein kuuntele, kun sitä sisälle kutsuu. 

Alli, Justus, Luna, Haiku, Alma ja Ellu <3

Nyt sitten ootellaan, että Impillä alkais juoksu. Tarkotus on siis astuttaa se tulevaan juoksuun. Lempi sielä on jo juoksunsa juossu, mutta Impi pijättelee. On kuulemma hellyyskohtaukset tullu kuvioihin, joten jospa ne juoksutki sieltä tupsahtais.

Kommentit