Hups, kaikenlaista täsä on ehitty...

Ihan ensimmäiseksi: Onnea 1-vuotiaat F-pennut Haiku, Nestori, Vihtori, Fiona ja Ippu!!


Ihan ykskaks hävis kaks viikkoa, tuosta vaan ohitte! Me ollaan nyt ihan vaan omalla porukalla kotosalla. Rauhallista on. Ellu voi hyvin. On jo pienillä lenkeillä käyny. Enemmänki haluais juosta, mutta ku on vasta toipilas, alotellaan rauhallisesti. Jalkaan pitää saaha lihaksia, että päästään kunnon lenkeille. 

Valto ja Siru  - joo-o, kutsuin tuota tyttöä koko ajan Siiriksi, muisti teki tepposensa mulle, mutta hyvin uskoi, vaikka väärää nimeä käytinki :) - lähtivät omiin koteihinsa. Impi ja Lempi kävivät pari yötä hoidossa. Ja sitten oltiin jokunen päivä ihan oman porukan kans. 

Maikin Agnes tuli viikoksi hoitoon. Tuli meille kuin kotiinsa ja meijän neitit otti kuin vanhan tutun sen vastaan. Mukavasti meni koko viikko. Ikävä jäi, kun Agnes kotiinsa lähti. On se niin upeanluonteinen tyttö! Sillä on semmonen tuijotus päällä koko ajan. Tosikko, kuten Maikki sano. Mutta niiiiiiin ihana!

Lyyti tuli emäntänsä Tuijan kans kylään torstaina. Olihan tuosta neitistä tullu kaunis. Vähä oli ihmeissään, ku paikka oli tuttu, mutta meijän isot neitit ei oikein enää heti ottaneetkaan Lyytiä omaan porukkaan. Lenkin jälkeen oltiinki sitte kuin sammaa laumaa ja Lyytiki vähä rentoutu. Mitattiin Lyyti ja korkeus oli 32,5 cm. Saas nähä, mikä tuosta neitistä tulee.Ellu, Agnes, Alma ja Luna. Voi tuota Lunan poseerausta!!
Saatiin Lyytiki rauhottumaan hetkeksi.
Ihana Lyyti!

Ada tuli perjantaina vähä saamaan laumaenergiaa. Ja sitähän löyty.  Ada sai Almasta kaverin ja vauhtia riitti. Välillä oli sisällä aikamoinen älämölö, ku Elluki innostu Alman ja Adan kans leikkiin ja Luna yritti kaikkensa, että pysyisivät paikoillaan. Ada on kyllä aivan yli-ihana! On reipas, iloinen ja touhukas, mutta myös osaa rauhottua ja uskoo, kun sanotaan. Kyllä siitä tullee ihana shelttineito!

Ihana Ada!!
Oskarista oon saanu aina sillon tällön aivan ihania kuvia. Tässä teillekin ihasteltavaksi. Oskarihan on siis Adan ja Lyytin veli.

Aikamoinen koikkalainen on tästä poijasta tullu. Onneksi pennut
ei tämmösiksi jää :)
Viime lauantaina en sitte jaksanut lähtä Oulun Iloisen koiran näyttelyyn. Onneksi Sanna lupasi viiä Vihtorin. Ja aivan upeasti sielä meni: Vihtori oli JUN ERI JUK1 SA PU4 ja VARASERTi!! Vihtori oli liikkunu kehässä tosi hyvin ja pöydälläki osannu olla rauhassa. Aivan upeaa. Kiitos Sanna! Fiona oli JUN EH JUK3, joten hienosti meni silläki. Säähän oli lauantaina aivan kauhia. Vettä satoi ja kylmä tuuli puhalsi Äimäraution raviradalla. Kuvistakin näkee, ettei sielä kovin hauskaa ollu kehää kiertää. Kuvat on ottanu Miia Väänänen, joka oli myös apuna Sannalla.

Vihtori tuomarin edessä näyttäytymäsä.
Sanna ja Vihtori
Ei oo kiva vesisateessa olla. Fionaakin ottaa päähän.
Ens sunnuntaina on sitte Kokkolan ryhmänäyttely, jonne lähetään Fionan ja Vihtorin kans.

Kommentit