Ippu oli riiviö, mutta nätotreenit meni paremmin ku ajatella saattaa

Pistin päivällä facebookiin ilmotuksen, että annetaan melekein 5 kk:n ikänen riiviö  ja saa hakia heti :) Meinas mennä melekein hermot, ku Ipulla oli joku ihme hepulikohtaus. Käytiin ensin tunnin lenkki luistelemasa metsässä ja sen jälkeen vielä koirat temus pihalla täysillä. Kun sisälle päästiin, kaikki muut koirat asettu nukkumaan, mutta Ipulla tuntu riittävän virtaa vaikka muille jakaa. Se yritti jokaista nukkuvaa kaveriaan ärsyttää leikkimään, mutta eivät innostuneet. Ippu sitte päätti touhuta yksin ja revitteli ku reikäpää. Huoh, sitä menoa. 

Vihtori on sitä mieltä, että: "Etkö voi tuolle yhelle tehä jottain?!!" En voinu :)
Mää haluan touhuta, leikkiä, juosta, repiä. Eikö kukkaan mua ala!
Lähettiin sitte riiviö-Ipun ja Vihtorin kans näyttelytreeneihin. Sisälle mentäessä Ipulla oli vielä virtaa. Otin Vihtorin ensin harjottelemaan ja Ippu  jäi reppiin ittiään häkistä ulos. Pelkäsin jo, että särkee koko häkin.  Vihtori kulki vierellä kuin ois aina kehää kiertänyt ja osas seisoaki ammattilaisen tavoin. Aivan ihastuttavan helppo poika! Vihtori pääsi pöydälle, jossa osas myös olla ja mitattiinki se ihan oikealla mitalla. 33,8 cm tuli tulokseksi. Kun aikani olin harjotellu Vihtorin kans, otin jo rauhottuneen Ipun häkistä. Ja sen kans meni aivan yhtä hyvin ku Vihtorinki. Ippuki mitattiin ja oli piirun verran pienempi ku Vihtori eli 33,7 cm. Haiku oli myös mukana Erikan kans. Ja jotain näissä pennuissa taas on, kun Haikuki hoksas heti, mitä seisominen tarkottaa ja miten ravataan kehässä. Haikukin mitattiin ja tulos oli 31 cm. Pienni hän vielä on, mutta niiiin ihana! Aivan uskomattoman kyllä olivat kaikki. Tuli niiiin ihana olo, kun noita karvasia katteli ja seuras!

Vihtori on aivan upea! Pakko vaan kattella hänen kuviaa koko ajan ;) Jottain upeaa ja menestyksekästä pojasta vielä tulee!!Kommentit

Santra_Ri sanoi…
Vihtori on kyllä herkku! Ihan älyttömän komean näkönen :)
Kaija sanoi…
Vihtori on ihan huippu!