Brittituomarin ihanat sanat Justiinasta

Pakkohan tämä on täällä jakaa, kun on niin ihanasti Justiinasta (V. Celica) kerrottu. Näin siis on tuomari Ian Isdale Englannista kirjoittanu kiitoskirjeessään elokuisen shelttierkkarin tuomaroinnin jälkeen:

"Paras narttuni oli Violetdream Celica, joka sai sertin. Se on ihana blue merle, jolla on hyvä kaulan pituus, oikeanlainen korvien kanto, hyvät mantelinmuotoiset silmät ja hyvin suloinen ilme. Sillä on hyvät polvikaaret, oikeanlainen etuosa ja hyvä rinnan syvyys. Se on ihanan mallinen joka kulmasta katsottuna ja kaikin puolin tasapainoinen. Se liikkui hyvin ja käytti korviaan koko ajan. Uskon, että sillä on hyvä tulevaisuus. Oli vain sen epäonni, että loppukilpailussa sitä vastassa oli toinen ihana sheltti." Vastassa oli siis Onnenpisaran Voittamaton Riemu, Lillebergin Päivin Remu, joka oli erkkareitten ROP.

Justiina <3
Kuva Miia Väänänen
Justiinan omistaa Miia Väänänen ja Justiina on saanut hänen kanssaan kiertää näyttelykehiä hienoilla menestyksillä. Kiitos Miia sinulle sydämeni pohjasta kaikesta, mitä olet tämän neitokaisen eteen tehny (ja tähän aivan uskomattoman iso sydämen kuva :))!! Olette ihana pari!

Kommentit