Lumi toi hupia

Kovasti on koirat tykänneet lumesta. Se tuo valkonen ihana aine piristää sekä koiria että ihmisiä, kumpiakin omalla tavallaan. Meijän tytöt on piristyneet ihan silmisä, juoksevat täysillä pihalla ja leikkivät toistensa kans. Sitä en oo nähny ku viime talvena viimeksi. Vähä turhanki kovaa menee varsinki Ellulla ja Ipulla. Yhen ison lyhdyn ovat jo kaataneet ja rikkoneet. Mutta mitäs noille tekee, juoskoot vaan. Ainahan noita lyhtyjä lisää saa. Nyt vaan toivomma, että tuo lumi ei ennää häviäis. Mettälenkillekin on paljo mukavampi lähtä, ku näkeeki jotain.

Tässäpä Sannalla sijoituksessa oleva Fiona, the Luminenä. Kovasti tuntuu hänkin nauttivat lumesta. Kuvan on ottanut Sanna Törmänen.

Fiona, the Luminenä-tyttö
Fiona ossaa sitte olla nätti <3
Ipusta on tullu jo iso neiti. Tekee aika hyvin tarpeensa jo ulos. Lenkeillä on ollu mukana melekeinpä päivittäin. Välillä juoksee isojen perässä, välillä kävelee mun vieressä ja ihmettelee maailman menoa. Ippu oppi asiat aivan mahottoman nopiaa, hämmästyttävän nopiaa. Esimerkkinä nyt vaikka semmonen, ku opetin sille oottamaan ruokaansa Ole hyvä -vapautuksella. Kaks kertaa sen sille kun opetin, nyt se jää aina oottamaan vapautuskäskyä! Aivan ihana tuo neitisessu kyllä on. Jotenki tuntuu, ettei jaksa oottaa, että näkee, millainen siitä isona tulee. Kasvuvauhti on ainaki tosi hyvä, 29 cm 14 viikon iässä.

Kommentit