Mahotonta kasvua ja vauhtia

Onpa olllu sen verran hulinaa alkuviikko, ettei oo ehtiny päivityksiä kirjottamaan. Hulina kyllä jatkuu, mutta jokunen rivi pakko laittaa. Ja kuva tietenki :)

Ensinnäki. Pennuille on annettu viralliset nimet (kerron, kun on rekisteröinti tehty). Nimet liittyvät kuninkaallisiin. No, nuo hyväkkäät ovat varmasti nimensä kuulleet. Eivät nääs suostu syömään ku ihmisten lautaselta. Ei kelepaa pentujen oma iso ruokakuppi. Ihmettelin, ku pennuista vain Nestori (tuo ahne) ja Selma söivät hyvin, muut vain noukkivat. Paitsi Unelma, jota piti syöttää muutaman kerran käsin! No, yhtenä aamuna sitte kokeilin, sopisko arvon pennuille syyä sitte isolta ihmisten lautaselta. Ja sehän sopi erittäinki hyvin. Ruoka meni alta aikayksikön alas kaikilta. Siinä sitte kauhulla ajattelin, että kohta pittää varmaa alkaa juottamaan maito pikarista ja pyyhkiä servetillä suut syönnin jälkeen.  No, pääasia, että syövät.

Lunan käytin eilen eläinlääkärillä, kun sillä vuotaa silmät koko ajan. Kaisa Wickström tarkisti silmät eikä löytäny mitään vikaa. Luna sai kortisonivoidetta ja kokeilen nyt, auttasko se silmien rähmimiseen. Ja oli aika hintava keikaus taas: 110 euroa/20 minuuttia. HUOH!

Kirjottelen pentujen luonteista lähipäivinä. Tässä kuitenki muutama kuva:

Vihtori relaa.
Nestori ryömi Vihtorin viereen.
Valma päällään :)
Nestori täyven mahansa kans miettii, mitä tulikaan tehtyä.
Tämä riiviö, Selma, on koko ajan jonku kimpusa. Aivan mahoton emäntä!
Nestori päätti mennä ruokalevolle.
Kuten myös Valma.
Vihtorilla on aivan ihanat korvat!!
Valmalla pikkuruiset korvat :)
Valma ja Unelma miettivät seuraavaa liikkuaan.
Tämä ikiliikkuja jaksaa ja jaksaa. Muut ovat jo nukkumassa.
Selma nuolee Lunaa <3
Ja Luna nuolee Selmaa <3
Unelman mietintähetki.
Ellun lepohetki sohvalla.
Unelman ja Lunan hellä hetki.
Vihtori <3Kommentit

Anonyymi sanoi…
Apua, minä en kestä noita ihania... Miten voi olla pikkuiset noin söpöjä? Tekis niin mieli tulla lääräämään niitten kanssa.
Tuo päivitys toi taas iloa tähän yhteen kipsin kanssa olo päivään.
Lahja