Kavereita kylässä

Eilen illalla tulivat ystäväni Kaisu ja heijän Veeti-shelttinsä eli Violetdream Bear Paddington yökyllään. Veeti-ressu oli hättää kärsimäsä pentujen kans. Ne vaan seuras Veetiä koko ajan, hyppivät päälleen ja yrittivät saada sitä leikkimään. Veeti näytti hampaita ja murisi, mutta pennut vaan jatkoivat kiusaamistaan. Eihän siinä sitte muu auttanu ku Veetin juosta pakoon. Muutama kuva eilisillalta. Koiria sielä täälä lötköttämäsä ja istumasa.

Onkohan tuossa Albertilla ihan kiva paikka nukkua :)

Nyt on vähä helpompi hengittää, luulisin :)
Tässä läjä shelttejä. Nukahtivat kuvan oton jälkeen paikoilleen.
"Älä ota musta nyt kuvvaa. On tukka vähä huonosti eikä
kellokaan näy..."
Tänään tulivat Tiina ja Nemi, Violetdream Dazzling Dame odottelemaan rallytokokisansa pisteitä, jotka olivatki sitte aivan upeat: 96/100! Onnea Tiina, kisaura alkanu aivan upeasti!

Otinpa sitte pitkästä aikaa ulkona kuvia. Poijat ovat levittäneet reviiriänsä jo melekeinpä mettään saakka. Reippaita ovat!

Veljesten hellä hetki
... joka kesti tasan kuvanoton ajan :)
Äiti poikansa kanssa.
Äiti neljän lapsensa kans. Mutta kumpi oikealla olevista onkaan se äiti...
Sielä sitä aina vaan lähemmäs metsää mennään.
Näillä sisaruksilla leikit jatkuu aina siitä, mihin edellisellä kerralla jäi.
Nemi ja Ellu <3


Pakko laittaa nämä kuvat, että ymmärrätte, mistä alkaen tätä taistelua on jatkunut. Ellu ja Nemi 6 viikkoa :)


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei,
Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja nauttinut kirjoituksistasi ja ihanista kuvista. Nuo pentukuvat ovat kyllä niin kertakaikkisen söpöjä ja ihania! Jos olisit lähempänä, niin tulisin kyllä paijaamaan niitä. On aina päivän piristys saada nauttia kuvien välityksellä pikku pentusista. Omat koirani kun ovat jo 9 ja 8 vuotiaat, trikki collie ja lapinkoiratyttö. Kiitos, että pidät tätä blogia!
T. Lahja