Ei paljousalennusta Animagista...

Niinpä sitä elellään viiden koiran kans ja yritetään jotenki saaha tolokkua tähän arkeen. Kaikenlaista asioitten peräsä juoksemista on ollu ja tuntuu, ettei tahti hiljene sitte ollenkaan, vaikka rauhallista kotona jo oiski. 

Maanantaina piti käyttää Alma Animagissa, kun oli pissasa verta. Kaikki oli ok, mutta kun pari tuntia istuu eläinlääkärisä, se on ilta menny. Eilen oli sitte mukavampi reissu, ku käytin Ellun silmätarkissa ja lonkka- ja kyynärkuvissa. Silmät oli täysin terveet, mutta jokunen ripsi löyty, joten jalostusjärjestelmään tulee merkintä "lievä distichiasis". Ripsethän ei välttämättä vaivaa ikinä, mutta merkintä niistä tulee. Polvet oli 0/0 ja kyynärätki aivan varmasti 0/0!! Lonkat lähti A/B-C:nä, joten nyt jännään, miten lukevat ne kennelliitossa. Jos kaikki hyvin menee, lonkat tulee takas A/B:nä ja siihen oon tosi tyytyväinen. Ja ihan upiathan nuo tulokset muutenki on!

Viikon aikana siis kolme reissua Animagiin. Kyselin paljousalennusta ja kanta-asiakasalennusta, mutta eivät myöntäneet :) :)

Räpsäsin kuvan tässä illalla. Kovasti jännitin, pysyvätkö pienimmät paikoillaan ja olin ihan ihmeissäni, ku pysyivät. Tästä kuvasta vois sanoa: kuka ei kuulu joukkoon :)


Kommentit