Voi hyvänen aika tuota Lunaa!

Luna on aivan mahoton, ku se haluais päästä pentuja hoiteleen. Oon nyt rauhottanu yläkerran kokonaan Alman ja pentujen valtakunnaksi ja Luna on ihan hepakasa, ku ei pääse sinne. Kun tuun alakertaan kantaen jotain, Luna on heti nokka kiinni tavarasa tarkistamasa, oisko se pentu. Kameran toin kerran, laitoin sen sohvalle ja Luna sitä jakso nuuskia ja tutkia vaikka kuinka kauan eikä tuntunu ymmärtävän, ettei se pentu oo :)

Tännään sitte vaihoin pentulaatikkoon alustat ja heitin ne pesukonneeseen. Siinä samasa meni peräsä yks kappale Luna-nimisiä shetlanninlammaskoiria. En meinannu saaha sitä pois millään. Luuli mun vissiin heittäneen pennut sinne :) Ellu ei ymmärtäny mistään mittään, mutta kuvitteli, että jottain tosi tärkiää ja mielenkiintosta pesukonneesa olla pittää, ku Luna sitä niin innossaan tutkii. Huoh! Ootan aikaa, että saahaan pennut alakertaan ja pääsee Lunaki rauhaan!


Ja se melekein-päivittäinen kuva pienistä herroista. Kasvavat silmisä! Ei oo kyllä ihime tuolla imuteholla. Nyt jokainen on ylittäny 400 gramman painon. Vielä on nukkuminen pääharraste, joten rauhallista on :)


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Päivän parraat naurut 😃 kiitos ♥