Viikonlopun kuulumisia isoista ja pienistä

Viikonloppu meni joulua valmistellesa, joten en ole ehtinyt juuri kuvia pennuista ottaa. Ovat jo sen verran liikkuvaisia, ettei yksin kuvaaminen onnistu, jos haluaa saaha yksittäiskuvia. Poijathan täyttävät kohtapuolin kaks viikkoa eli ens yönä. Edwy aukas silmänsä perjantaina ja toiset tuli perässä. Eilen illalla oli kaikilla sitten jo silmät auki. Kovasti opettelevat jo jaloillaan pysymään, mutta nukkuminen näyttää edelleen olevan se lempiharrastus. Oottelen, että alkavat vähä enemmän liikkumaan, että saan tuua ne alakertaan muitten sekaan viettämään joulua.

Meillä on ollut nyt viikon verran hoitolainen, ihana Fanni-neiti (Päivänpaisteen Veikeä Venla) Kittilästä. Fanni on kaksoisastutettu ja on menosa Kiitäjän kenneliin odottelemaan pentujen syntymää joulun jälkeen. Ihanan rauhallinen ja kiltti tyttö, jonka meijänki neidit n. 4 päivän jälkeen ottivat omakseen laumaansa.

Ja yksi yllätyskin saattaa täsä vielä ennen uutta vuotta tapahtua. Siitä enemmän, kunhan näemmä, miten käy :)

Tässäpä muutama kuva meijän eiliseltä lenkiltä. Alma-ressu pitää lenkillä takkia päällä, ettei maito jäädy tisseissä ;) Ei oikein liikkuminen oo niin iloista tuossa paketisa. Muut sen sijaan ottivat ilon irti lenkistä!Ja taas kerran Luna näyttää kieltä!


Ellu, Alma, Fanni ja Luna
"Miksi mulla on takki päällä ku muillakaan ei oo?"
Fanni
"Joku tuola on, mutta kuka?!!!"


Kommentit