Näyttelyviikonloppu takana

Nyt ollaan toipumassa  erittttäinkin helteisestä näyttelyviikonlopusta. Hyvä mieli jäi ja aivan mahottoman mukavaa oli, vaikka minua ei moisiin säihin ole tehtykään. Neitokaiset kuitenkin jaksoivat yllättävänkin hyvin kehiä kiertää. Minä poltin itseni Kokkolassa ja Oulun junnukehästä en muista kuin sen, että juostiin ja paljon ja sen, että Ellu ei saanut SA:ta :)

Kokkolassa mukana oli Ellu ja Impi. Ellu oli JUN ERI JUK4 ja Impi sai AVO-luokassa EH:n. Tuomari, Kurt Nilsson Ruotsista, oli tiukka, mutta jotenkin jäi tunne, että oli hiukkasen epälooginen. No, sama se, aivan mahottoman mukava reissu oli Lillebergin Päivin kans.

Ja mikä parasta, sain nähdä Bellan (Violetdream Dearest Diva). Wau, että se on kaunis tyttö! Hiukan suurenlainen, mutta ei paljoa Ellua isommalta näyttänyt vierekkäin kun seisoivat. Ihanan luonteinen on ja niin kaunisilmeinen. Harmi, kun en saanut Bellan ilmeestä kuvaa, kun ei suostunut katsomaan kunnolla kameraan :) Tällaisen kuvan kuitenkin sain ja eikös olekin kaunis neitokainen? :) (Muutama kuva lisää kuvablogissa D-pennut/Bella)


Oulun kv oli seuraavana päivänä. Aamulla näytti, että tulee ihanan pilvinen ja siedettävä päivä, mutta eipä siinä kauaa mennyt, kun pilvet häipyivät ja aurinko alkoi porottaa tosi kuumasti. Itselläni tuotti taas vaikeuksia jaksaa olla, mutta kahvi, vesi ja patongin palanen auttoivat asiassa :)

Ellu oli ensin kehässä. Liikkui kuumasta ilmasta huolimatta tosi hyvin ja oli muutenkin oma ihana itsensä. Tuloksena Birgitta Svarstadin tuomaroimana oli JUN ERI JUK2, SA:ta ei jaettu kehässä ollenkaan.

Tällä kertaa mukana oli myös Alma. Almahan ei ole näyttelyissä käynyt yli kahteen vuoteen, joten jännitti kovastikin, miten meillä menee. Hienosti meni! Alma liikkui upeasti, ei nostanut häntäänsä ja sai ERIn. Aivan ihana näin pitkän ajan päästä huomata, kuinka sen kanssa on helppo kehää kiertää.

Impi-ihanainen yllätti Lillebergin Päivin handlaamana ja sai ERIn! Aivan mahottoman onnellinen olen siitä - ja tietysti myös Alman ja Ellun suorituksista. ERINOMAISIA neitokaisiahan ne ovat <3

Kommentit