Lomalla ollaan!

Niin se vaan sää on meitä helliny mun loman ajan. Toisaalta kyllä liikaakin, lenkki-ilmoiksi kun ovat olleet turhankin kuumia. Illalla onneksi on sen verran jäähtyny, että on ainaki yks pitkä lenkki saatu tehtyä.  

Uimassa ollaan kerran käyty ja voi kun olin ylypiä huomatessani, että kaikki kolme osaavat uida. Kun ensimmäisellä uintikerralla kävelin merelle ja Alma ja Ellu senkus kipittivät perässä ja alkoivat uimaan, kun vesi syventyi. Luna, tuo hienohelma, senkus juoksenteli rannalla edestakaisin ja vinkui. Kävin sen hakemassa, laitoin veteen ja pakkohan senkin oli sitten perään käpöttää. Ja uihan se Lunakin! Alma oli oikia vesipeto, Ellu ja Luna antoivat periksi ja vain kävelivät mieluummin vedessä.

Loma jatkuu vielä kolme viikkoa. Ensi viikonloppuna on vuorossa Siikajoen näyttely, jonne mukaan lähtee ainakin Alma. Ellullahan todettiin viime perjantaina paksusuolen tulehdus. Onneksi saatiin hoito ihan taudin alkuvaiheessa ja nyt Ellu on jo oma iloinen itsensä. Seuraava näyttely on sitten elokuun lopulla Limingassa, jonne mukaan lähtee Alma, Ellu sekä Impi. Voi olla, että siinä ovat tältä vuodelta näyttelyt. Tai no, näin olen suunnitellut, mutta se tuo mieli tahtoo muuttua näyttelyiden suhteen aina ;)

Nemi (Violetdream Dazzling Dame) käväsi kylässä ja kerrankin sain räpsästyä kuviakin. Tässäpä jokunen.

Nemi paikallaan  - räps!

Nemi mietiskelee.

Ei Nemi, vaan Alma, The Äiti <3

Ja vähä posetusta...

Kaivonkannella on hyvä maata ja seistä ;)

Ellua janottaa.

Ellu naatiskelee lomasta.

Kommentit