Pentulaatikossa käy kasvukuhina

Ihanaa tuhinaa ja piipitystä kuuluu pentulaatikosta. Kaikki pennut ovat lisänneet painoaan ja voivat hyvin. Almakin vielä muistaa hoidella vauvojaan. Juoksee ala- ja yläkerran väliä niin, että meinaa hermot mennä, kun pitää olla sitä päästämässä portista alas tai ylös. Luna piipittää ja haukkuu, kun haluaisi mennä pentuja hoitamaan. Impillä ei ole mitään hajua, mistä on kyse. Välillä päästän ne katsomaan pentuhuoneen ovelle, yleensä joutuvat ressut alakerrassa vaan hengaileen.

Me halutaan päästä kans sinne!
Pennut syntyivät 4.7.2013. Ensimmäinen, trikkineiti syntyi klo 4.13 ja painoi 231 g. Sitten alkoi tulla merlejä: klo 5.22 ensimmäinen, paino 277 g, toinen merle klo 5.56, paino 282 g ja lopuksi kolmas merletyttö klo 8.08, paino 300 g. Viimeistä pentua synnyttäessään Alma oli jo ihan puhki ja synnytys kestikin pitkän aikaa. Supistuksia tuli, mutta eivät olleet tarpeeksi vahvoja. Lopulta kuitenkin Tiina-kätilö sai autettua pennun ulos, mutta se ei ollut enää hengissä. Trikkipoika tuli maailmaan klo 10.05 ja oli täysikasvuinen ja isokin. Tiina yritti sitä elvyttää kymmenisen minuuttia, mutta hengähdystäkään se ei päästänyt. Päätimme sitten tämän kauniin trikkipojan päästää enkeliksi hoitamaan omaa tehtäväänsä <3

Tämä pentue ylitti odotukseni. Olin Almalle sanonut, että tekee meille merleneidin ja Alma ajatteli varmaan, että kun tehdään kolme, on vara, mistä valita :)

Kiitos teille kaikille, jotka olette yhteyttä ottaneet ja meiltä pentua odotatte! En tee tässä vaiheessa minkäänlaisia päätöksiä, vaan haluan seurata pentuja ainakin 5-6-viikkoisiksi ennen kuin päätän, kuka jää kotiin ja kuka lähtee minnekin. Voi olla, että jonkun nartun annan sijoitukseen, mutta senkin päätän vasta myöhemmin. Jos kaikki menee hyvin ja neitoset pysyvät oikeissa mitoissa ja ovat kaikin puolin terveitä, toivon tulevan omistajan käyttävän pentuaan näyttelyssä.

Tässä muutama kuva vauvoista. Lisää kuvia kuvablogissa (napsauta oikealta Alman kuvaa ja pääset niitä katselemaan kansiosta D-pennut).
Kommentit