Neitokaiset siirtyivät alakertaan meijän eloon mukaan

Niin sitten tuli päivä, kun neitokaisten oli aika siirtyä koko perheen menoon mukaan. Suurin syy, että se tapahtuu just tänään on se, että enää ei pysty noitten piipittäjien ja "haukkuvien" vauvojen kans nukkumaan. Viime yön valvoin. Aina kun uni alkoi hiipiä silmiin, joku noista "ihanista" neitokaisista alkoi nähdä unia tai muuten vaan haukahtelemaan. Nukuin ehkä noin 2 tuntia ja olin  aivan uupunut klo 5.30, kun olisi pitänyt lähteä Ylivieskaan näyttelyihin Lunan kans. Näyttelyt jäi ja yritin sitten aamun paikkailla univajettani .

Iltapäivällä siirrettiin pennut alakertaan. Luna on siitä lähtien maannut tai istunut pentulaatikkoa kiertävän pentukehän takana vinkumassa, tarkkailemassa, vahtimassa ja odottamassa, että pääsisi pentuja hoitamaan :) Impi käväsi vähä aikaa seurailemassa pentuja, mutta menetti mielenkiintonsa. Alma, tuo pentujen äiti, ei vois vähempää pennuistaan välittää. Käväsee taas vain imettämässä ja poistuu pikimmiten pentulaatikosta ja menee jonnekin verhon ym. taakse nukkumaan. Näin kävi viime kerrallakin. Nyt vaan odottelemme, että pennut kasvavat hieman ja pääsee Lunakin sitten nuolemaan pennut puhtaaksi :)

Tässä taas jokunen kuva. Aivan älyttömästi ovat pennut kasvaneet ja kehittyneet viime päivinä. Nyt jo istutaan, kävellään suht hyvin neljällä jalalla ja ärinääkin on jo pentulaatikosta kuulunut.


Tässä ne sulosuudet <3
Mää ossaan istua silmät auki!
<3 <3 <3 <3
Impi kävi katasemassa, katteli jonku aikaa ja
päätti mennä muualle nukkumaan.

Luna oottaa kiihkeästi, että pääsis pentuja hoitamaan <3

Kommentit