PMS-oireinen Alma

Tässä jo viikon päivät oon seuraillu Alman kummaa käytöstä. Ensinnäkin Alma tulee iltaisin viereen sohvalla, kun yleensä makoilee mieluummin toisessa päässä sohvaa. Lenkillä on kulkenut mieluummin mun vierellä kuin juossu Impin perässä tai edellä. On ollut muutenkin semmonen kaukaisuuteen tuijottelija. Vähän uumoilin, että oisko niitä PMS-oireita ja niitähän ne oli: eilen alkoi Almalla juoksu!! Ihan konkreettisiakin todisteita juoksuista eilen näin: Impi hyppi ensin Lunan selkään, Luna Alman selkään jne. ja haistelivat aivan viimmosen päälle toisiaan :) Nyt siis meillä on yks juoksunen tyttö ja kaks muuta, jotka yrittävät ottaa kaiken ilon siitä irti :) 

Ja mitä se juoksu sitten tarkottaa... No, Alma kohtaa tulevan miehensä varmaan jo ensi viikolla, kun ainakin edellinen astutus sattui juoksun 6. ja 7. päivälle. Jänniä aikoja siis eletään. Eikus kaikki peukut pystyyn, että kaikki menee hyvin :)

Eilisen mettälenkin jälkeen aloin kummasti toivomaan kesää ja kuivaa sellaista: Kun tultiin lenkiltä, vein tytöt suihkuun. Suihkussa vasta huomasin sen kuusenoksien ja jäkälän määrän, minkä sisälle olivat mukanaan tuoneet! Huh, sitä repimistä pitkistä pyllykarvoista! Ja se haju sen jälkeen! Aivan mahoton kuusen ja metsän haju (märät mettäkoirat eivät tuoksu :)), johon sekoitettuna märkä karva - ei mikään mukava yhdistelmä. Mutta niin mahottoman mukavaa oli Lunalla, Impillä ja Almalla mettäsä, että tänään mennään uudestaan!!

Kommentit