Alma ja Impi joukkareissa

Kävimme Alman ja Impin kanssa shelttien joukkotarkastuksessa Akuutissa. Hymyssä suin sieltä ulos tulin: Almalla lievääkin lievempi distichiasis eli ripset juuri ja juuri löytyivat, Impi oli kaikin puolin "priima tavaraa": lonkat lääkärin mielestä priimaa, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät terveet. Nyt vaan odottelemme Kennelliiton vahvistusta tuloksiin.

Muutkin B-pennut ovat käyneet kuvissa ja silmätarkastuksessa. Kerron lisää heidän tuloksistaan, kun saan kaikilta tiedon.

Impulan Pimpulalla on ollut mahaongelmia ja sitä piti käyttää joukkarien jälkeisenä  päivänä taas eläinlääkärillä. Joku ihme pöpö sen mahan on pannut sekaisin, mutta syytä ei löytynyt. Sai lääkkeitä ja nesteytyksenkin, johon reagoi huutamalla kuin pienonen porsas :) Pari päivää meni ja Impi söi jo todella hyvällä ruokahalulla. Toisiin tyttöihin verrattuna ruokahalu ei vieläkään kovin hyvä ole, mutta eihän tuo neito ole koskaan mikään ahne ole ollutkaan. 

Tässäpä yksi kuva Impin nykyisistä harrastuksista, pöydällä makaaminen. No, ei vaitenkaan. Impihän on oikea sylikoira,  Kun istahtaa jonnekin, saa olla varma, että tämä pieni neitokainen jostain kainalon alta hyökkää syliin. Jos sattuu istumaan pöydän ääressä, jatkuu hyppy suoraan pöydälle. Ja on kuulkaatten vaikea selittää sille, ettei se ole lainkaan sallittua :) Kuvan on Henri ottanut kännykameralla, joten laatu ei paras mahdollinen ole.

'

Ja tässäpä vielä yksi kuva meistä kaikista. Kun heittäydyn pitkälleni sohvalle, saan heti kaverit mukaan, halusinpa tai en :) Tässä kuvassa kolmas eli soopeli on Lempi, joka oli meillä hoidossa. Impi söi tyytyväisenä luuta lattialla.


Kommentit