Kisailemmaan

Onpas ollu kovasti touhua ja hulinaa viimeiset viikot. On blogikin jäänyt aivan päivittämättä. Toisaalta eipäs paljon kummempia ole tapahtunutkaan.

Huomenna kuitenkin tapahtuu. Ollaan Alman kans menossa KASin kisoihin ja  kolmelle radalle olen ilmottautunut. Ja sehän tarkottaa sitten, että jännitys senkus vaan nousee. Yritän olla ajattelematta koko asiaa, että saan unen ens yönä :) Treeneissä on Alma ollu kyllä niin hyvä, että jos itse pysyn kuosissani, voi tulla todella mukavat radat. Nollaa en uskalla edes ajatella, mutta tuloksilla ei niin väliä, kunhan on mukavaa Alman kans. Treeneissä on ollut keppien kans hiukka hankaluutta. Tosin tiistain treeneissä Alma meni kuin unelma nekin. Kun vaan muistasin olla tarkka ja hötkyilemättä, pitäis suht mukavaa rallatusta tulla. No, se jää nähtäväksi ja siitä lisää, kun kisat on ohi.

Ilmpi täytti 4.2. vuoden (onnea vielä kerran myös sisaruksilleen!) ja sen kunniaksi viikkoa ennen tuli juoksut. Aika pitkä väli on, jos se tuossa vuodessa pysyy. Impi-ressu oli ennen juoksua ja juoksun alkupäivinä ihan maansa myynyt. Ulkonakin vaan tuijotteli kaukaisuuteen ja vaati rapsutusta ja syliä koko ajan. Nyt on jo palannut omaksi kipakaksi itsekseeen. Ruokakuppia taas vartioidaan entiseen malliin ja Lunan häntää saalistetaan lenkeillä.

Lunan turkki on kaukana näyttelykuntoisesta. Siitä on tullut niiiiiiiiin pieni ja sipsakka, ettei paremmasta väliä. Kovasti on pentujen jälkeen piristynyt ja alkanut leikkimäänkin. Uuden hauskan tavan on löytänyt: kun tullaan kotiin, Luna ottaa pehmolelun suuhunsa ja juoksentelee pitkin poikin huoneita se suussaan. Käväsee äkkiseltään mutkan edessä niin, ettei sitä ehdi edes kosketaa - ja samassa säntää taas toiseen huoneeseen. Aivan uskomattoman hauskannäköstä hommaa :)

Ja uusi haave mulla on: haluan kissan! Saas nähä, tuunko järkiini vai oonko joku päivä myös kissan kasvattaja :)

Kommentit