Lomaa ootellessa

Onpas jääny päivittäminen, kun Iita on talosta lähteny. Ihan kuin mitään ei enää tapahtuis, kun ei oo kertoa riiviötarinoita pennusta. No, nyt on taas Iita-tarinaa :)

Iitahan kävi sulostuttamassa muutaman päivän meijän perhe-elämää, kun oma perheensä oli lomareissulla.  Iitahan tuli meille kuin kottiinsa, mutta meijän neiti ei ihan heti tajunneet, kuka se oli. Moneen kertaan piti karvaturri haistella ja peräsään kulkea. Hetmiten Alma kuitenkin oli sitä mieltä, että tuo jatkuvasti näykkivä ja päälle hyppivä hyrrä pitää saada ruotuun ja ilmoitti sille kaapin paikan. Viesti meni Iitalle heti perille ja koko vierailun ajan muisti varoa ja kiertää Alman kaukaa. Luna joutuikin sitten sijaiskärsijäksi ja sai Iitan kaiken huomion. Ei ehkä siitä korvien ja jalkojen näykkimisestä kovin onnellinen ollut, mutta kun on niin kiltti, antoi Iitan sydämensä kyllyydestä itseään höykkyyttää. Kylläpä sitten eilettäin Iitan lähtiessä olikin tooooodella väsyny ja nukku lenkin jälkeen koko illan.

Iitasta taitaa sitten ihan oikiasti tulla Iso-Iita. Mittasin sen ja vajaan 11 viikon ikäisenä oli 31 cm! Ei enää mahtunut tuolin alle kuin vauhtia ottamalla. Sängyn alle nukkumaan meneminen onnistui ryömimällä. Kohta on varmaan jo isompi kuin äitinsä :)

Voi että se on ihanaluonteinen tyttö! Se on avoin ja utelias, pirteä "pikku" säheltäjä. Merjalla on kyllä ihana elämän sulostuttaja kotonaan nyt.

Huomenna alkaa se kauan odotettu loma! Aion kolmeviikkoisen ottaa niiiin maaaan perusteeeeeellisen lunkisti!

Kommentit