11. joulukuuta 2014

Lissää kuvia poijista

Kun tässä ei edelleenkään ossaa mittään järellistä tehä ja ku nuita kuviaki on pennuista tullu otettua, jaanpa niitä nyt täsä jokusen. Tuosta oikialta pääsee mun kuvablogiin ja siellä on kansio E-pentue, jonne laitan sitte vielä lissää. 

Hyvin on pennuilla menny. Painot nousee ja maitoa mennee :) Alma hoitaa hyvin, mutta on jo  muistanu itteäänki hemmotella tulemalla ihan vapaehtosesti alakertaan. 

Minähän oon Alman hovipalvelija nyt. Eilen kannoin ruuan sänkyyn ja pijin vesikuppia suun edessä, että armon rouva sai mahansa täyteen.  Tännään oon sitte ollu enemmänki portinaukasija.  Ku Alma on tullu portaat alas alakertaan, se on portin takana ootellu, että tuun aukaseen - ehkä noin sekunnin sadasosan. Ku en oo heti jättäny kaikkia tekemisiäni käsistä ja juossu tälle rouvalle porttia aukaseen, se on alkanu sitä porttia sitte rymistelemmään. Jos en sittekää oo sekunnisa sinne ehtiny, haukkuminen on ollu se seuraava komento. Ja se haukkuminen ei oo ollu ihan sitä tavallista, vaan tosi käskevä, korkiaääninen haukku, ihan ku leikattas terävällä veittellä ilimaa. Ja kaiken huippuhan täsä sitte on se, että Rouva Alma on vaan saattanu kävästä esim. keittiösä kattoon, oisko sielä mittään mielenkiintosta ja juossu sitte takasi portille, että päästän sen takas yläkertaan!  Ja sama rumba toisinpäin. Kostoksi kaikesta edellämainituista laitanki tähän Almasta erittäinki mairittelevan kuvan :)

"Otin, hik, pikku ryypyn, hik, että vetää tän rumban,
hik, loppuun!"
Ja sitten niitä pentuja sekalaisessa järjestyksessä. Kun napsautat kuvvaa, saat katsottua sen isompana.


Sydän, ihana!"Heppa-Heikki" ravvaa :)
Ei kommentteja: