Ufilla vain Pulmu kaverinaan

WOnpa ollu taas todella tunteikas viikko, kun on L-pentue lähtenyt uusiin koteihinsa. Jälleen auttoi ikävää, kun jokainen sai hyvän ja rakastavan kodin,. Sydämeen jäi kaikille paikka omaan sydämeen. 

Ufi jäi kasvamaan vielä kotiin. Katselen hetken kasvuaan ja kehitystään ja jossain vaiheessa ehkä uusi kotikin kohdalle osuu - tai sitten ei. Ufi ei juuri ihmettele, vaikka kaverit ympäriltä on hävinneet. Pulmu sitä viihyttää omalla tavallaan, joka ei aina Ufia viehätä. Mutta pääasia, että kaveri löytyy, ku on siihen tarve. Nytki tuossa mahotonta ääntä pitävät ja juoksentelevat peräkkäin. Ja kohtahan nuo pentusängyn asukit siirtyy olohuoneen puolelle ja pullahtavat sitten aitauksesta ulos Ufia viihyttämään. 

Veikka (V. Let It Go) löysi kodin Haminasta, jossa osataan Veikan asenteeseen kiinnittää huomiota 😂 Ihana poikahan se on eikä varmasti tule ongelmia sen kanssa. Letusta tuli Hilma (V. Let Me Sleep) muutti Iihin, jossa sielläkin ensimmäiset päivät on menneet tosi hyvin. Aamun nimi muuttui Tildaksi (V. Let It Be) muutti ihan lähelle, Kaakkuriin. Tämä pikkuinen sai kaverikseen Isla-sheltin, joka otti vauvan hellään huomaansa. Säihky sai nimekseen Nova (V. Let Me Out), tähti kun on, ja muutti Jääliin. Ilo muutti tänään Lintulaan ja sielläkin on menny ensimmäinen ilta ihan hyvin. Aivan ihanat kodit saivat kaikki. Sydämestäni tulevat kiitokset teille kaikille L-pentujen omistajille 💓

Muutamaa päivää ennen lähtöä saatiin ihania kuvia tästä ihanasta jengistä, kun Räbinän Sami kävi kuvaamassa. Laitan tähän jonkun ja loput löytyvät Kuvat-linkin takaa. 


Veikka-boy

Veikka

Nova

Nova

Tida

Nova päällimmäisenä, ketä lie alla.

Läjä shelttipentuja

Hilima

Ufilla on jotain sanottavaa Hilmalle, kaiketi.

Sama pari kuin edellä.

Mission completed - Hilma on saatu pois sängystä.

Ihana Tilda!

Ufi-boy

Veikan lempipaikka

Hetken silmiintuijotus.

Tildallako muka tylsää!

 

Toinen poppoo pulskistuu pentusängyssään

Sylvin ja Novan pennut syövät ja nukkuvat pentuhuoneesa. Nyt on ehkä Sylvin maitobaarin antimet vähentyneet, mutta painot kuitenki nousevat. Liikettäkin on jo havaittavissa paljon enemmän. Silmätkin on jo neljällä auenneet, yksi merlepoika, William, vielä panttaa ja pitää lujasti silmiä kiinni. Mutta eiköhän sekin uskalla ne lähipäivinä aukasta. 

Tässä kuvia kuuden päivän ikäisistä:

Massu pullollaan!
Jack 6 pv  


Lucky Luke

<
Koko popppoo,
    
"Täh?" Sylvi heräs kuvattavaksi.
        
Ihana Joe
 

 
William
    
Joe, Jack ja piilossa Lucky Luke
 
Tässä 12 vrkn ikäsinä
 
 
Ihanaiset
Jack-poika
 
Joe
 
Averell ja William
 
Lucky Luke kuivaharjottelee juoksemista

Kommentit