Yks homma tehtynä, seuraavat oottaa...

Vihdoin viimein rauhallinen ilta. On ollu jo ihan huono omatunto, kun en oo ehtinyt tänne päivitellä yhtään mitään. Viimeset kaks viikkoa illat on menneet Sheltit-lehden työstämiseen, siis juttujen ja kuvien järjestämiseen yms. Uskomattoman paljo menee aikaa ihan pikkuhommisa. Sitä aina päättää, että teen vaan kaks tuntia hommia, meen ajoissa nukkumaan, mutta sitte huomaa, että on neljä tuntia hurahtanu ja uniaika on jo kaukana takana. 

Mun illathan menee suurin piirtein aina näin: Töistä oon kotona joskus puoli viis, viis. Päästän koirat pihalle, laitan kaffet tippumaan, vaihdan kotivaatteet ja siivoilen, jos on jotain siivottavaa. Päästän koirat sisälle, heittäyvyn kaffen ja leivän tms. kans sohvalle kattoon sarjan, joka alkaa 17.10. Oon jo monta vuotta kattonu sarjan ku sarjan, joka tuohon aikaan tulee. Siinä rauhotun ite ja koiratki rauhottuu sohvalla mun kans. Viittä minuuttia ennen sarjan loppumista (mmisstä ihmeestä ne tietääki, että se sarja kohta loppuu!) kolme koiraa alottaa mun tuijottamisen. Vincent yleensä vaan nukkuu. Ellu vinkuu ja muut vaan tuijottaa. Kuhan lopputunnari tulee, kaikki neljä on jo ihan hepakkana ulos lähösä. Tunnin lenkki mettäsä, koirille ruuat ja sitte katon, mille alan. Nyt siis kaks viikkoa oon vaan istunu koneella ja tehny töitä. Eilen sain viimeset jutut taittajalle ja nyt voi ajatella jotain muutaki, hetkellisesti ainaki :)

Tänään onkin ollu sitte koirien huoltoilta. Pakkasta on -26 ja koirat hyppii jo pihalla kolmella jalalla. Lenkille ei lähetty, vaan saivat hieronnan. Tarkotus oli trimmatakki, mutta päätinki sitte päivittää blogia ja jättää sen huomiselle. Hieronnan jälkeen pitääki ottaa vähä rauhallisemmin. Hieronta oliki muuten aikamoista rätinää. Kovin ovat sähkösiä koirat sisälläki.

Vincent ja Ellu - sisaruspuolet :)
Luna
Alma, joka nyt syö luutaan :)
Eihän ne hommat tietenkään lopu lehtihommiin. Kaikenmoista muutaki teen iltaisin. Teen reiki/energiahoitoja, eläinkommunikointeja, hieron  koiria ja ne kotihommat tietenki päälle. Sain vihdoin viimein hoitohuoneen sisustettua ja nyt on puitteet kunnossa. Lisää näistä asioista löydät Adalmacaren sivuilta. Opiskelen myös itsekseni kaikenlaista, joten tekemisen puutetta ei koskaan ole, varsinki kun otetaan koirat ja välillä hoitolaisetkin lukuun mukkaan.

Tammikuussa meillä oli koirahoitolaisia. Impi ja Lempi olivat pari päivää ja ku he lähtivät, tulivat Vihtori ja Nestori.  

Voi että Impi on sitte kaunis!
Lempin korvat asennossaan: alhaalla kuvauksen ajan :)
Ja Impi edelleen! Voih Impi-ihananainen <3
Nestorilla on jotain asiaa kaiketi. Ihana hän on <3
Pikkuveli yrittää selittää isoveljelle, kuka on pomo. :)
"Ettäs tiiät", sanoo Vihtori Nestorille :)
Vincent pisti pojat kuriin.
Että jos vaikka lähtisit lenkille NYT!
Vihtori <3
Ellu ja Ellun häntä :)
Vincent <3
Ja Vihtori <3

Kommentit