Mukavaa yhesäolua kaheksan sheltin kanssa

Niinpä mun elämää ilahduttaa nyt 8 shelttineitoa, kun sain Viivin, Lexien, Arwenin, Galan ja Monan hoitoon. Aivan ihania neitejä ovat ja meijänki neitit heijät ottavat aina kavereikseen heti. Ei juuri muuten huomais, että koiria on noinki paljon, paitsi lenkille lähdössä ja lenkiltä tullesa. Remmejä on kahdeksan ja ne eivät yksinkertasesti pysy mitenkään järjestyksesä. Onneksi ei oo mettään ku sata metriä, joten ei silleen tuota vaikeuksia neitejä kulettaa. Toisaalta lyhyelläki matkalla ehtivät mennä hyvinnii solmuun.

Aika luhyeksi menee koirien liikkumissäde, kun
remmit sekottuvat keskenään.
Ja minähän nämä jouvun erottelemaan, huoh!
Lenkillä käytiin eilen mahtavassa auringonpaisteessa. Vielä oli kestohanget ja saatiin pitkin poikin mettää juoksennella. Kovasti oli virtaa ja vilskettä neiteisä. Gala vejätti porukkaa ja välillä Almaki innostu repäsemmään. Kun piti laskea, että kaikki on vielä mukana, oli kaheksaan laskeminen välilllä todella haastavalta. Jaottelinki sitte koirat 4+4 eriin ja hoksasin, että ne voi vielä jakaa trikkeihin 4 kpl ja merleihin 4 kpl. Jotenki meni vielä 5+3 lasku, mutta 6+2 oli jo haastavaa. Välillä oli sitte laskutapa 4 + 3 + Alma, kun Almalla on tapana hävitä lenkillä pitemmäksiki aikaa mettään. Kun sain lasketuksi luvun seittemän, huutelin sitte sen viimesen luvun "Alma" ja sieltähän se juosta kiisi mukaan laumaan. 
Vilma tulossa yläkerrasta, joukko silmäpareja seuraa silmä kovana,
saako hän portin auki. Kun saa, siitä se ilo sitte repiää ;)

Mulla napsahti eilettäin joku lihasrevähtymä kylkivälilihaksiin ja kävely on lauantaina ollu sitte aika tukalaa, kun askeleen tärähykset sattuu ihan kamalasti. Yskiminen, aivastelu, isoon ääneen puhuminen ja välillä hengittäminenki käy kipiää. On siis pakko olla vaan rauhasa ja paikallaan yks päivä, kun ei kipulääkekään auta. Ottaa niin päähän, ku olin ootellu tätä viikonloppua kovasti ja pitkiä lenkkejä koirien kans. Lenkille kun en pääse, koirat on käyneet tähän mennessä jo kuutisen kertaa pihalla juoksentelemasa. Ja ovatki kyllä ottaneet kaiken irti joka kerrasta. Märkä kasa shelttejä on ulkoilun jälkeen lävähtäny makkoileen pitkin poikin lattioita ja haju on aika "mukava" :) 

Tässä jokunen yksittäinen neiteistä.

Mona kaikkensa antaneena.
Viivi <3
Arwen <3
Gala taiteilee kieli keskellä suuta <3
Alma rappaa tassustaan lunta pois...
...ja Ellu ja Lexie seuraavat toimenpidettä huolissaan :)
Monallaki oli jottain ylimäärästä tassussa.

Kommentit