Vilinää ja vilskettä

Meillä oli sunnuntai-iltana melekonen vilske, ku kävivät Justiina, Riia ja Nemi kylässä emäntiensä Miian ja Tiinan kans. Justiina sai hieronnan ja Riia ja Nemi joutuivat pelkäämään pentuja sen ajan. Oli se melekosta vilskettä ja vilinää ku 6 isoa ja 4 pientä juoksentelivat eestaas lattioilla. Miia otti hyviä kuvia, joita muutaman laitan tänneki.

Pojat ovat siis tänään 6 viikkoa. Aivan mahottoman veikeitä ne on. Juoksevat mun peräsä koko joukko,  jos eivät just satu tappelemaan keskenään.  Oisittapa nähäny sunnutai-iltana noitten pentujen reaktiot, kun nousin sohvalta. Kaikki koirat nukkuivat, pennut sielä täälä lattialla.  Kävelin ulko-ovelle päin, isot neitit tietenki mukana, ja samalla kaikki pennutki nousivat ja lähtivät mun perään. Eivät varmasti tienneet, mitä tekivät, unessa varmasti olivat vieläki. Palautin isot koirat takasi ja kävelin iteki ulko-ovelta pois. Pennut kävelivät mun peräsä takasi rintarinnan ihan kiinni toisissaan ja heittäytyivät nukkumaan, taas kuka minneki. En voinu kun nauraa vaan ääneen. 

Vilhelm on alkanu huutamaan perään, kun lähetään isojen kans ulos tai mennään yläkertaan. Se suorastaan ulvoo, kun ei pääse mukaan. Se haluais olla ihmisten lähellä koko ajan. On alusta saakka ollu uteliain ja ottanu het pienestä alkaen kontaktia ihmisiin. Henrik tykkää leikkiä itekseen. Se hyökkäilee putkeen ja pyörittelee pesupalloa pitkin poikin lattioita. On  tosi touhukas. Albert on vähä hijas lähtijä, mutta ku vauhtiin pääsee, sitä ei ei estä mikään. On hiukan ehkä varautuneempi ku muut, mutta niiiiiiin söpö. Edwy on taas niin ukko. Pitää jöötä muille ja ärisee senkus ehtii. Tykkää rapsutuksista ja yrittää sohvalle, että pääsis niitä sylissä saamaan. Kaikki ovat kyllä aivan ihanan sosiaalisia tappauksia eivätkä tunnu hötkyilevän, vaikka isompiaki ääniä meillä kuuluu. Aivan upiaa sakkia <3

Tässäpä niitä Väänäsen Miian ottamia ihania kuvia. Kiitos Miia!!

Edwy <3
"Oon taitava!"
Henrikin lempilelu
Henrik <3
Edwy ja Albert
Vilhelm mietiskellee
Lelu se on tämäki...
"Ruokaa heti tänne mulle!"
Läjä väsähtäneitä jätkiä.
Henrik <3
Albert <3
Kommentit