Wau, mikä näyttelyreissu!

Impi Limingassa AVO ERI AVK1 PN3 SERTI
Kuva: Miia Väänänen
Töihin on lomalta menty, joten on jääny päivitykset aika vähäisiksi. Nyt on sitten semmosta päivitettävää, että oksat pois :)

Eilen olimme Limingan näyttelyssä. Mukana olivat Alma, Impi ja Ellu eli äiti tyttäriensä kanssa. Perjantai-iltana olin jotenkin niiiin väsyny, että mietin jo näyttelystä poisjääntiä, vaikka se tuossa vieresä oliki. No, lähin kuitenki - aamulla ponniin nukuttuani, tietenki. Kotoa lähtiessäni mulla oli kerranki semmonen tunne, että kaikki tarvittavat ja välttämätön on mukana, joten ajelin kaupunkiin hakemaan Miian ja Justiinan suht rauhallisena. Itse näyttelystä mulla ei ollu minkään valtakunnan odotuksia. Uskalsin sentäs jotain haaveilla: Impille ERIä, muitten EH:sta olisin ollu tyytyväinen. 

Kova touhu oli näyttelypaikalla, kun noita neitosia laittelin. Päivi Lilleberg otti Impin huostaansa ja hoitoonsa, kun sen aikoi esittää. (Impihän on Päivin Edin jälkeläinen.) Minä tuuskasin Ellun ja Alman kimpussa. Siinä karvat vaan pöllys ja vesi roiskui. Olin kuitenki suht tyytyväinen aikaansaannoksiini, joten Ellun kans sitten menimme ensin kehään. (Enkä ollut ollenkaan myöhässä, päinvastoin :)) Kehän alussa ilmoitin, että Nemi on pois näyttelystä (turkkinsa kun on ennemmän ja vähemmän roskakorissa) ja kerroin Ellun numeron! Kun Ellu sitten oli hienosti JUN ERI JUK1 ja sai SA:nkin (jess!!), kävi ilmi, että arvostelunsa oli sitten täytetty Nemin numerolle. Minä siinä kehän alussa muistelin, että menemme näyttelyssä aina ennen Nemiä, vaikka järjestys onkin päinvastainen, ja siksi sekoilin numerossa. No, onneksi asia saatiin korjattua ja Ellulla on nyt ihan omalla nimellään oleva arvostelu ;) 

Kuulin tässä useasti tuomarin sanovan "härlig" ja
se kovasti mun sydäntä lämmitti :) Kuva: Maarit Tervonen

Seuraavaksi oli vat vuorossa Alma ja Impi AVO-luokassa. Minä menin äiti-Alman kanssa edellä ja Impi, Alman tytär, tuli heti meidän jälkeemme. Alma ykskaks sitten hoksas, kuka perässään tulee ja innostui sitten leikkimään tyttärensä kanssa, pääsi näyttelyhihnasta ja pyöri kuin häkkärä. Nappasin tämän Alma-leidin syliini ja kävin heittämässä häkkiin. Oli sellainen olo, etten tuon kanssa enää arvostelua lähe hakemaan. Kehäsihteeri sitte sano, että ilman muuta meen, oonhan maksanu Alman sitä varten. Ja kyllähän se kannatti mennä, kun sitten Alma osas jo käyttäytyä ja sai jopa ERI:n. 

Alma, the Riiviö,  joutuu alistumaan tuomarin
kopelointiin. Rauhoittuipa kerralla ;)
Kuva: Maarit Tervonen
Impi meni Päivin handlauksessa kuin olisi syntyny näyttelykehään ja nappas AVO-luokan ykköspaikan ja sai SA:n. Arvatkaa vaan, kuinka teltassa hypin onnesta. Eikä siinä sitten vielä ollu kaikki. Paras narttu -kehässä kun oltiin ja tuomari valitsi Impin ensimmäiseksi sijoitusryhmään! Minä itsekseni siinä Alman kans seisoessani ja lisäsijoitettavia odotellessani ajattelin: "Älä ota Almaa, älä ota Almaa". Ei onneksi ottanut. Ja ette voi uskoa, miten upia on tunne katsoa, kun oman koiran (Alma) tytär, siis oma jälkeläinen sijoitetaan PN-kehässä ja saa vielä SERTINKIN! (Koska kaksi ensimmäistä oli valionarttuja, serti siirtyi sitten seuraavalle, jolla sitä ei vielä ole.) Voi sitä iloa, onnea ja riemua kehän jälkeen! Olin aivan sekaisin. Telttaa purkaessamme sain tietää, että sertin saanut saa myös pokaalin ja sehän piti heti käydä hakemassa :) Kun edellisestä sertistä (Luna) on jo nelisen vuotta, en voinut muistaa, mitä kaikkea serti tuo mukanaan ;) 

Tässä upea pari, Päivi ja Impi. Kuva Anne Heikkala
Justiina esittäytyi nuorten luokassa upeasti ja sai EH:n.

Justiina. Kuva Anne Heikkala.
Eli aikas upia päivä meillä oli. Ylitti kaikki odotukseni. Mullahan oli Impin suhteen semmoset suunnitelmat tälle vuodelle, että saisin shelttien ykkösruusuketta varten 3 ERI-arvostelua kasaan. Nyt on sitten vähän enemmänki ERI:n lisäksi :)

Nämä kuvat mun on ollu tarkotus laittaa jo aikasemmin, mutta kiireitten takia jääny päivittämättä. Tämmönen ihana rakkauspakkaus, Viivi 10 viikkoa, kävi meillä tutustumassa meijän neiteihin. On siis niiiiiin ihana ja niin syötävän sulonen ja reipas neitokainen!! Eikös osaaki olla iiiiihana katse!!


Kommentit