Ihana päivä kasvattien kanssa - ja uusi rakkaus roihahti!

Tänään vietimme Violetdream kennelin kasvattipäivää. Aivan ihana päivä oli, ainakin minulla ja meijän neitokaisilla! Mukana olivat ikäjärjestyksessä äidit Luna ja Alma sekä lapsosia A-D-pentueista: Iita, Veeti, Lempi, Impi, Urpo, Caro, Justiina, Aada, Nemi ja Ellu. Mukana hyöri jonkin aikaa myös Mida, joka asuu Aadan kotona ja on Sunnytimesin kennelistä.


Tässä kootaan porukkaa kasaan
Kyllähän me kaikki samaan kuvaan saatiin pysymään!!
Kun kuva oli otettu, sanoin "Jess!" ja se tarkoitti Justiinalle, että nyt lähetään :)

Ensin odoteltiin, että kaikki olivat paikalla, jonka jälkeen teimme pienoisen lenkin metsässä. Siellä sattui sitten pienoinen episodi, kun Urpo hormonihöyryissään yritti näyttää Carolle, kuka on pomo. Loppumatka meni hyvin, mutta pihalla piti sitten ollakin tarkkana, etteivät päässeet lähekkäin. Luna hoiti tehtäväänsä eli haukkui kaikkea liikkuvaa, mutta muuten nämä karvaturrit olivat yllättävän vähä-äänisiä. Impula välillä korotti ääntään, mutta mitä pitempään pihalla olimme, sekin väsyi moiseen höpötykseen. Caro ja Urpo trimmattiin, Nemi ja Veeti saivat vain pienoisen piristyssaksituksen. Enimmäkseen vain istuskeltiin ja nautittiin karvasten nelijalkaisten touhuilusta.

Hau, hau, hau, hau, hau... ja jatkuu loputtomiin...
Iita on varmaan aivan maansa myynyt ja itkee kotonaan menetettyä rakkauttaan. Edellisellä A- ja B-pentueen kasvattipäivillähän se ihastui ikihyviksi Veetiin ja ymmärsimme, että rakkaus olisi molemminpuolista. Nytpä sitten Veeti ei huomannut Iitaa ollenkaan, vaan sen kaikki huomio kiinnittyi Justiinaan. Se näytti olevan rakkautta ensi silmäyksellä. Veeti yritti kaikkensa, että Justiina olisi hänet huomannut; kosiskeli korvia - ja vähän muutakin - nuolemalla. Justiina, tuo diiva, antoi kaiken tapahtua, mutta jotenkin vaikutti, ettei ollut sydämellään touhussa mukana, kiusasi vaan toista ressukkaa. Kyllä varmaan Iitalla menee pitkän aikaa toipua surusta, että hänen siskopuolensa vei häneltä miehen!

"Sinä ihana, oota mua!"
"Ai, että pusunko muka haluat?"
"No olokoon sitte! Täsä sulle pusu."
- Sensuroitu kuvateksti :) -
Kolme urosta oli porukassa ja Caro-ressu sai ikäväkseen pariinkin kertaan todeta, että Urpo oli machompi. Urpo-hormonihirmu joutui sitten olemaan liekan päässä, ettei olisi päässyt uhoamaan uhoamasta päästyäänkin tuota suurta miehisyyttään. Vielä piti Veetin ja Urpon  kokeilla, kumpi niistä on se oikea mies, mutta me kaksijalkaiset pääsimme väliin. Jännitystäkin siis riitti.

Impula innostui juoksemaan pallon perässä ja veti mukanaan porukkaa. Kukaan ei uskaltanut palloa suuhunsa oikein ottaa, kun tämä rämäpää veti täysillä sitä suuhunsa nappaamaan.

"Tuolla se!"
"Nyt sen nappaan!"
"Se on mulla nyt!"
Lempi-Lemponen kuljeskeli sylistä syliin odotellen pusuja poskelleen. Kun Vilma otti kuvia, aika monessa oli - yllätys, yllätys - Lemposen kuono etualalla.

"Mää, Lemponen, oon ihana! Enkö ookki?"
Lempi-Lemposen kuono ja Luna :)
Aivan ihana päivä oli kyllä. Olen niin onnellinen, että meijän kasvateilla on niin ihanat kodit ja emännät ja isännät! Sitä ei oikein voi ees sanoin kuvata, miten onnellinen oon! Ja luulen, että meijänki neitokaiset nautti vauhdikkaasta päivästä. Ainakin niin luulen, kun katson noita lattioita pitkin lojuvia karvakasoja :) Kiitos teille kaikille, jotka mukaan pääsitte! Teitte mun päivästä täydellisen (ja tähän miljoona sydäntä perään)! Tämän päivän ihanilla energioilla jaksan vaikka ja mitä!! Erityiskiitokset Merjalle, joka toi aivan ihania munkkeja. Oon niitä nyt kuusi syöny eikä närästä ollenkaan :)

 Ja tässä vielä muutama kuva, lisää kuvablogissa.

Alma, Susadan Vanilla, B- ja D-pentueen äiti
Luna, Jelisan Bella Luna, A- ja C-pentueiden äiti
Aada, Violetdream Diamond Fairy
Ellu, Violetdream Divine Lady
Ellu ja äitinsä Alma
Caro, Violetdream Cadillac
Impi, Violetdream Betty Boop
Impi ja Ellu
Nemi, Violetdream Dazzling Dame
Lempi, Violetdream Baby Gremlin
Iita, Violetdream All In One
Iita ja emäntänsä Merja
Urpo, Violetdream Camaro
Veeti, Violetdream Bear Paddington

Justiina, Violetdream Celica

Miia, Justiinan emäntä. Oli niin hyvä kuva, että oli pakko pistää tänne :)

Kommentit