Hierontaa ja neitokaisten kuulumisia

Jaa-a, taas on päässy aika  hurahtamaan ilman päivityksiä. Kovastihan tässä ei mitään isompia ole tapahtunut, tavallista arkea ollaan eletty. Luna ja Impi pääsivät käymään yökylässä, kumpikin eri paikoissa. Kuvan otin heidän lähtötunnelmistaan. Laukut on pakattu ja kyytiä tässä oottelevat.


Ellu menossa näyttelyihin, ensin Posiolle ja sitten Ouluun. Almankin ajattelin Ouluun ilmoittaa, kun ei ole päässyt pitkiin aikoihin missään käymään. Impula pudotti turkkinsa niin, että taitaa olla nyt tuo neiti telakalla jonkin aikaa. Juoksujaan odottelen toukokuulle. Jospa vaikka sitten pääsisi käymään miehelässä :)

Aloitin maaliskuussa vuoden mittaisen koirahierontakoulutuksen ja olen todella innoissani siitä! Kovasti on opiskeltavaa, mutta asia on niin mielenkiintoista, että todella mielellään tässä pänttää latinankielisiä sanoja päähänsä. Jokainen neitonen on saanut hierontoja ja jumejakin on löytynyt. Impi on saatu kuntoon ja Alman pahimmat jumit ovat lauenneet. Luna ja Ellu nauttivat hieronnasta kaikkein eniten, ehkä siksi, että ovat parhaimmassa kunnossa. Kumpikin tulevat oikein pyytämään, että niitä hieroisin. Koulutuksen aikana minun täytyy hieroa 40 eri koiraa eli jos haluat omalle koiralle hieronnan, otahan yhteyttä!! Odotan innolla uusia koulutuspäiviä. Koko ajan opin uutta ja mielenkiintoista koirien hoitamisesta eri tavoin!

Kasvattieni omistajille tiedoksi, että järjestän kasvattipäivän toukokuussa, viimeistään kesäkuun alussa. Lähetän kutsun jokaiselle, kun saan päivän päätettyä.

Päivitin hiukkasen sivujen ilmettä, kun alkoi jo  kyllästyttämään entiset :)