Vuosi alkoi Kajaanin näyttelyllä - tällä kertaa ilman Impiä

Meillähän oli tarkoitus tänään Impin kans mennä Kajaanin näyttelyyn, mutta aamulla herätessä yritti joku mahataudin pirulainen ottaa vallan emännästä ja pakko oli jäädä kotiin, ei ois voimat riittäneet lähtöön. Enkä kyllä olis uskaltanut kehään mennä semmosilla mahan möyrimisillä :)  Ollaanki tänään sitte ihan vaan kotosalla oltu neitosten kanssa. Ovat saaneet sisällä etsiskellä nappuloita ja kovasti ovat leikkineetki jopa keskenään. Onneksi nyt alkaa mullaki voimat palaamaan.

Tosi mukavia uutisia Kajaanista kuitenkin sain: Violetdream Celica eli Justiina oli näyttäytynyt   kehässä ja ollut tosi reipas. Ja niinhän oli Justiina sijoittunu ja ollut JUN EH JUK4! Tuomari Päivi Eerolan arvosteluun pystyn itsekin yhtymään:

"Reipas esiintyminen. Erinomainen sukupuolileima. Keskivahva luusto. Hyvin narttumainen pää. Kallossa vielä pyöreyttä. Suuret korvat. Avoimet tasapainoiset kulmaukset. Lyhyt rintalasta. Epäpuhdas sininen väri. Karvapeite vaihtumassa. Askelpituus jää lyhyeksi. Hyvin reipas temperamentti."

Tässäpä Justiina seisoo Miian kans odotellen tuomari Eerolan arvostelua.

 

Kävimme viime viikolla kyläilemässä Usvatar-kennelissä Ellun ja Impin kanssa. Mukavaa oli niillä Ukkiksen, Ilonan, Kertun, Mimmin, Helmin ja Ninjan seurassa. Saatiinpa myös Ellu mitattua siellä: 36 cm oli ja toivon, että siinä pysyykin :)