Näyttelysuunnitelmia, kasvattien kuulumisia

Niin on joulu vietetty ja arkielämä taas alkaa. Huonot kelit on haitanneet lenkkeilyä ja sisällä on sitten sitä toimintaa riittänytkin. Pääkopille on yritetty keksiä puuhaa, mutta sitä pitkää lenkkiä ovat kyllä kaivanneet kaikki. Cody on muuttanut takaisin kasvattajalleen ja saa siellä nyt nauttia kaikesta huomiosta ainoana koirana.


Näyttelysuunnitelmia ja harrastamista

Ellun kanssa ollaan kerran käyty arkitottelevaisuuskurssilla, vielä olisi kolme kertaa käymättä. Aika upia oli sen kans touhuta, yllätyin todella. Hallilla se kulki vierellä vapaana ja oli rauhallinen, vaikka muita koiria hyöri ympärillä. Kotona kun se tahtoo unohtaa, kuka se tätä laumaa johtaa :) Ellun kans ollaan myös menossa mätsäreihin ja Jyväskylässä helmikuussa on ensiesiintyminen oikeassa kehässä, pennuissa. Mukaan lähtevät toivottavasti myös Aada ja Nemi.

Ellu vei Alman nukkumapaikan :)

Impin kans ollaan menossa Kajaanin näyttelyyn. Karvaa tuo neitonen kyllä pudottaa, mutta ei onneksi ehdi karvattomaksi ennen 12.1. näyttelyä. Jossain vaiheessa pitää varmaan tuota Almaakin näyttelykehään viedä. Nyt on karvan kasvattaminen meneillään. Lunan kehään meno varmaan siirtyy kesään. Vihdoin viimein sekin on alkanut pois tippuneen paksun turkkinsa tilalle kasvattamaan uutta.

Impi kesällä 2013, kuva Elmo Salmi

Kasvattien terveystuloksia

C-pennut täyttivät vuoden ja ovat käyneet terveystarkastuksissa.  Kolmella uroksista oli toinen kives jäänyt laskeutumatta ja jäänyt vatsaonteloon. Kaksi heistä on leikattu ja kolmaskin on menossa. Ikävä juttu kaiken kaikkiaan, mutta näille ei vain voi mitään. Olen todella surullinen, etteivät nämä ihanuudet pysty suvun jatkamiseen. Mutta pääasia, että kaikki voivat hyvin ja ovat onnellisia!

Justiina (V. Celica) kävi lääkäritätin tutkittavana silmistä löytyi edelleenkin CEA, CRD/CH sekä lievä distichiasis, lonkat B/B sekä kyynärät 0/0. Silmämuutos löytyi jo pentuna. Olen todella onnellinen hyvistä lonkista ja kyynäristä!

Retu (V. Chevrolet) kävi silmätarkissa ja silmät olivat terveet, mitä nyt lievä distichiasis silläkin, mutta sehän ei välttämättä vaivaa ollenkaan.Pentusuunnitelmista

Pentuajatuksia on, mutta en osaa vielä sanoa ajankohtia. Kirjoittelen niistä, kun asiat selkiintyvät.