Päivitystä pitkästä aikaa

Onpas aikaa, kun oon viimeksi kuulumisia kirjotellu. Ollaan elelty suht normaalia arkea ja tuntuu, ettei mitään ole tapahtunu, vaikka kait kuitenkin onkin :) Mutta tässä jotain.

Impin kans ollaan oltu agilityn alkeiskurssilla. Kaks kertaa oon kyllä joutunu olemaan pois, mutta kyllä sitä ollaan jotain opittukin. Impi osaa mennä keppejä, kiertää estettä, tehä kontaktiharjotuksia pöytälaatikon päällä ja ja ja... Active Dog -koirakoulussa on otettu uudet koulutusmetodit käyttöön ja ovat niiiiiin mun mieleen. Kaikki opetellaan koiran oman tarjouksen perusteella ja naksuttelulla palkitsemalla. Esim. kepit opeteltiin niin, että aina kun Impi katso keppien väliin päin, sitä palkittiin ja pikkuhiljaahan se meni kuuden kepin välit tällä metodilla. Aivan ilmiömäisen nopea oli oppiminen, jo toisen tunnin jälkeen Impi tarjosi itse keppejä ja teki ne tuosta vaan ihan kokonaan. Aivan uskomattoman ihanaa!Alma on muuttunu nuoreksi neidiksi. Viilettää pitkin metsiä toiset perässään ja on niin virkeä ja iloinen oma itsensä. Turkki on jossain pölyimurin ja roskakorin uumenissa ja tytöstä on tullu niiiiin pikkunen. Lunan valtaisa turkki on myös putoamassa. Ja lähtee niiiiin hitaan varmasti, että meinaa hermot mennä. Vaikka kuinka harjaa, karvaa lähtee. Sitä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista, jopa työvillatakista, joka ei kotona ole käynyt puoleen vuoteen :)


Hohhoijaa!
Alma ja Alman tyyny <3

Ja Ellu on ihana oma ittensä. Mitattiin se Päivin kans ja oli 14 viikkosena 30 m. Saas nähä, mitä siitä tulee :) Unna syö, nukkuu ja leikkii - sekä pomppii pöydillä pudotelleen kaiken mahollisen ja mahottoman. Nyt oomma kuitenki joutuneet tekemään raskaan ratkaisun ja olen etsinyt Unnalle uuden kodin. Vilma osoittautui allergiseksi kissoille, joten ei oikein kotiin voi tulla, kun nokka alkaa vuotamaan ja silmiä karvastelemaan. Minäki oon oireita saanu, nokka menee tukkoon ja silmät vuotaa, kun Unna on lähellä ja sitä silitän. Yritin ketkutella muutaman viikon, jos vaikka ois oireet laantuneet, mutta kun ei parannusta oo tapahtunu, pakko oli etsiä uusi koti. Unna menee Oulunsaloon sulostuttamaan 10-vuotiasta tyttöä! Ihana, että tällainen koti löytyi!