Joulu vietetty toooodella rauhallisessa tunnelmassa

Onpa meillä nyt kovasti rauhallista. Pennuista kotosalla odottelee uutta kotiaan enää Urpo. Caro alias Turpo ja Justiina alias Justiina lähtivät uusiin koteihinsa Ouluun lauantaina, Voitto ja Retu alias Elmo sunnuntaina Ouluun ja Haukiputaalle. Lähellä siis kaikki pennut ovat ja varmasti niitä saan vielä nähdä. Todella hyvin ovat kaikki kotiutuneet. Eipä niistä reippaista karvaturreista oikein muuta olisi kuvitellutkaan, sen verran avoimia ja sosiaalisia olivat. Vaikea oli vauvoista luopua, mutta kun tietää, että ovat rakastavan ja hyvän kodin kaikki saaneet, ikävä ei ole ylitsepääsemätön :) Kiitokset kaikille Violetdreamin C-pentujen uusille omistajille! Ihana on ollut kuulla kuulumisianne ja toivon, että edelleenkin niitä silloin tällöin kuulen!
 
Tässä Justiina uudessa kodissaan joulua viettämässä,
kuva Miia Väänänen.

Viimeiset viikot ennen joulua uudessa kodissamme ovatkin olleet aikamoista hulinaa. Muuton jälkeinen siivous, tavaroitten ja joulun valmistelu eivät ole pentujen elämää haitanneet, mukana touhuissa olivat koko ajan. Paljon ovat saaneet nähdä ihmisiä, monet sylit läpikäyneet ja kasvot nuolleet.
Retu (Elmo) 6,5 vkoa
Pentutarkastus oli kuuden viikon ikäisenä ja tuloksena 3 täysin tervettä, yksi CRD ja yksi coloboma + CRD. Sydänäänet olivat hyvät, pallitkin tuntuivat jo kolmella uroksella. Minä oon kaikesta huolimatta aivan älyttömän ylypiä Lunan pennuista. Ovat luonteeltaan kaikki superia! Sen lisäksi 7,5-viikkoisina pennut olivat  tasakokoisia: 21 - 22 cm:n välille mahtuivat kaikki korkeudeltaan!
Veljekset 6,5 vkoa
Nyt on muutenkin elämä mallillaan. Koti on valmis elettäväksi ja normaali arki voi alkaa. Ihania lenkkimaastoja on ympärillä, iso piha koirien juosta ja aivan ihastuttavan ihana oma talo - mikäs on elämää jatkaa! Keskityn nyt täysin noitten kolmen neidin aktivointiin ja samalla myös itse saan kunnon kohilleen. 

Kommentit