Luna näyttäytyi kehässä

Viikonloppuna oli Pohjois-Suomen Sheltit ry:n järjestämä shelttien pääerikoisnäyttely Haukiputaalla Martinniemen työväentalolla. Mukana olin talkoilemassa perjantaina ja lauantaina. Mukava näyttelypäivä oli ja muualta tulleet näyttelyyn osallistujatkin olivat sitä mieltä. 10 tunnin seisoskelu kahvilassa ja kehän reunalla tuntui vielä seuraavanakin päivänä.

Luna, Jelisan Bella Luna, esittäytyi AVO-nartuissa tuomari Dave Wellerille ERIn edestä handlerinaan Lillebergin Päivi. AVO-narttuja oli 29 ja tarkan tuomarin syynin jälkeen sai olla tosi onnellinen hyvästä tuloksesta. Tässä Hautalan Annin ottama kuva kehästä.

Luna Haukiputaalla 14.4.2012

Impi se säheltää kotosalla ja saa välillä koko perheen pasmat sekaisin. Iltapöpeleissään se ykskaks lähtee juoksuun sohvan takaa kaksi aikuista perässään ja sujahtaa tuolin alle, sieltä käväsee häkissä ja on alta aikayksikön makaamassa sängyllään. Aikuiset neidit haukkuvat ja pyöriskelevät paikallaan, kun eivät yksinkertaisesti ehdi edes silmällä seuramaan Impiä. Kun vihdoin hoksaavat Impin, se on jo keittiötä kohti menossa - perässään nämä kaksi hidasta neitokaista. Välillä kyllä meillä on aikamoinen möyke: koirat haukkuvat, tassut tömisevät lattialle, tv huutaa täysillä, että jotain kuulisimme - huh! Mutta ihanaa se on, kaikesta huolimatta, seurailla kolmen koiran elämää! Ihan sama, vaikka välillä äänivallit rikkoutuvatkin :)

Kommentit