Huh, millä vauhdilla juoksu sitten edistyikään!!

Niin se vaan nopiaa edisty Alman juoksu, etten perässä pysynyt. Tärppipäivä tuli siis enemmin kuin arvasinkaan ja aika epäkiitolliseen aikaan, kun urhooksi suunnittelemani Pikikuonon Brad Pitt olikin menossa Helsinkiin messareihin. Eli nopiasti piti suunnitelmat muuttaa. Blue merle -urosta en toista Bradin kaltaista tiedä, mutta noin kahden sekunnin mietinnän jälkeen tiesin heti, kuka olisi Bradin lisäksi enemmän kuin passeli urho Almalle: Lillebergin Päivin Edi. Olen Ediä ihaillut aina sen luonteen, rakenteen ja liikkeitten vuoksi. Ainoa asia, joka Edissä on häirinnyt, on se, että se on soopeli :) Minä kun oon luullu olevani aina blue merle/trikki -ihminen! Mutta nyt en enää ole ja oon aivan äly onnellinen, että Päivi antoi Edin Almalle urhooksi! Ja kaiken lisäksi tästä yhdistelmästä voi odottaa vaikka ja mitä: molemmat ovat säpäköitä agilitykoiria, luonteet molemmilla aivan huippua eikä kyllä rakenteissakaan vikoja löydy!

Tässäpä pari kuvaa agilitytykki Edistä, Helskon Tsaikovskista:

Kuva Päivi Lilleberg

Kuva Juha Lehtikangas


Edi on astunut nyt kaksi kertaa Alman, huomenna vielä varmistellaan kolmannen kerran. Molemmat astutukset kävivät kuin elokuvissa - molemmat koirat tiesivät mitä tehdä. Jännitin hieman ennen ensimmäistä astutusta, miten Alma suhtautuu asiaan - se kun aika helposti näyttää hammasta, kun ei jostain tykkää - mutta sehän käyttäytyi kuin unelma. On se niiiiiiiin ihana tuo Alma, etten pysty lopettamaan kehumistaan!

Nyt sitten vaan odottelemme, odottelemme ja odottelemme ja pijämmä peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin ja pentuja syntyy joskus helmikuun alkupäivinä!

Kommentit