Voi voi tätä odotusta

Ja niin se vaan Alma antaa odottaa juoksuaan. Välillä näyttää, että merkkejä juoksun tulosta on, mutta mitään vaan ei tapahdu! Mutta näillä mennään ja pidetään peukut pystyssä, että edes tämän vuoden puolella jotain tapahtuisi :)  Toisaalta on ollut ihan mukava, että ollaan Alman kans päässeet harjoittelemaan agilitya ihan kunnolla. Niin se säpäkkä ja hyvä agilitykoira, että välillä mietin, pennutanko ollenkaan. Mutta kun päätös on tehty, se pitää. Saan Alman hyvälle mallille tässä ja siitä on hyvä sitten jatkaa pentujen jälkeen - jos niitä nyt sitten koskaan kuuna päivänä tuleekaan :)

Eilen Alman treeneissä harjoiteltiin keppien ja kontaktien lisäksi takaakiertoa, päällejuoksua ja valssia. Kaikki sujui kuin rasvattu. Alma nuoli esteitten viertä ja päällejuoksussa ei epäillyt hetkeäkään, kun omat ohjaukset oli kohillaan. Koutsikin oli innossaan - eikä löytänyt mitään, siis mitään huomautettavaa harjoitteista!! Voi että mää oon niin innossani ja onnellinen ku mulla on tuommonen neiti Säpäkkyys, jonka kans treenatessa nauttii joka sekunnista!

Lunan kanssa treenit menee Lunan tyylillä: varmasti mennään, mutta vauhtia ei aina löydy. Luna on hyvä ollut todella hyvä ns. harjoittelukoira: tekee mitä pyydetään ja tekniikat tulee hyvin viilattua. Almaan on helppo niitä sitten sovitella. Kiva on Lunankin kans treenata, mutta vaatii enemmän hermoja :)

Muuten elämä jatkuu niin mallillaan, ettei paremmasta väliä!

Luna aamulla - hohhoijaa!

Kommentit