Morris etsii uutta kotia

Niinpä me, Tiina ja minä, päätimme yhdessä, että Morrikselle on parasta löytää uusi koti. Niin ihana kuin tuo poika onkin, se ei tunnu olevan isommassa laumassa niin onnellinen kuin sen haluaisimme olevan. 

Morris on luonteeltaan kiltti, nöyräkin, iloinen ja reipas poika. Virtaa siinä on todella paljon, joka aiheuttaa laumassa sille, ja muillekin lauman jäsenille, turhautumia.

Etsimmekin Morrikselle kotia, jossa on se on ainoa koira tai toisen kaveri. Isommassa laumassa se ei pääse toteuttamaan itseään luonteensa mukaisesti. Morrikselle on parasta, jos se saa touhuta ja liikkua paljon. Aivotyöskentelyä se kaipaa myös, joten harrastuskoiraksi se olisi todella hyvä. Ehkä rallytoko, toko tai nose work olisivat tälle touhuajalle todella hyvä harrastus. Adhd Morris ei ole, tarvitsee vaan toimintaa.

Ulkona Morris innostuu kovasti, haluaa leikkiä ja juosta vapaana. Muut kummankin meidän laumamme koirat eivät tämän vuoksi halua ulos mennä. Leikkiin kutsut on välillä niin rajuja, etteivät sitä kestä. Hihnalenkillä osaa käyttäytyä, eivätkä vastaantulijatkaan sitä juuri hetkauta. Sisällä Morris osaa  rauhoittua ja tykkää rapsutuksista yli kaiken.

Pääasia meille on, että Morris löytäisi rakastavan kodin, jossa sen ihana luonne pääsisi oikeuksiinsa.

Morris on syntynyt 13.8.2018. Se on terveystarkastettu ja terve. Kooltaan se on hieman suurempi poika, säkä n. 40 cm.

Lisää Morriksen terveys- ja näyttelytuloksista löytyy kennelliiton jalostusjärjestelmästä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI45455/18&R=88

Jos olet kiinnostunut Morriksesta, laita minulle sähköpostia kaija.tormakangas (at) gmail.com tai soita 040 5066877 ja kerro itsestäsi ja perheestäsi enemmän.
Kommentit

Suositut tekstit