Shelttejä tuola, shelttejä täälä...

Jospa muutaman sanan  ja kuvan näin sunnuntai-illan iloksi kirjottelisin :) Kovasti on taas ollu koirallinen viikonloppu. Shelttejä on tullu ja shelttejä on menny. Lukumäärä on pysyny viidessä, jos ei oteta kylässä vain kävässeitä. 

Torstaina käväs Tiina Gigi-tytön kans pentukurssin jälkeen. Gigi on reipas Nemin (Ellun sisko) tyttö. Aivan ihana neiti!


Vauva haluaa olla sylissä :)
Perjantaina Maiju toi Aadan (Ellun sisko) meille kyläilemään. Onhan tuo tyttö kyllä aivan ihana luonteeltaan, ihan mahoton pusuttelija. Niin uppos meille kuin ois aina laumassamme ollu. Tärpeissään oleva Ellu käytti heti tuota siskoaan hyväksi. :)


Vincent joutu portin taka, kun ei antanu Ellun eikä Aadan olla rauhassa ollenkaan. Sielä se ressu vinku ja pääsi aina välillä käväseen sekottamasa neitien päät. 

Luna ja Aada ovat niiin samannäkösiä paksuissa turkeissaan, että
meinasivat mennä jopa mulla sekasi.
Aadaa ei oikein kuvaus kiinnostanu.
No, osashan Aada poseeratakki.
Vincentki pääsi jalottelemaan.
Ja kokonainen Aada :)
Oli ihan pakko ottaa kuva, ku kerranki pääsin keittiöön ilman että
viis nelijalkasta seuraa! Piti kyllä usiaan kertaan sanoa, ettei
kannata nyt tulla, ku en mee hakeen ruokaa...
Lauantaina käytiin Tiinan ja lauman kans pitkä lenkki metsäsä. Mukana olivat meijän koirat, Nemi ja Nemin tyttäret Gigi ja Deea. Hyvin jaksoivat nuo melekein 4 kk:n ikäiset pienokaiset mukana laukata. Kotona sitten piti jokunen kuva ottaa.

Alma tyttäriensä Ellun, Nemin ja Aadan kans.
Nemi ja tyttärensä Deea ja Gigi.
Ja ihanat tytöt <3 Kuva Henri Salmi.
<3
Kuva Henri Salmi.
Deea <3

Sunnuntaina kävästiin jälleen pitkällä lenkillä. Kun tultiin kotiin, Henri toi Adan kylään. Adalla ja Ipulla riitti tekemistä. Aivan mahotonta menoa pihalla heillä oli ja sisälläki piti pistää kaikki matot rullalle. Ippu lähti sitten kotiinsa ja meki alettiin viettään rauhallista sunnuntai-iltaa. Kun  mulla alko mennä hermot noitten kahen lempiväisen, Ellun ja Vincentin kans, erotin ne ja pistin pojan portin taa nukkumaan. 

Adasta otin jokusen kuvan. Vähä nyt huolettaa, kasvaako tuostaki neitistä hiukan iso. Mittasin nääs sen ja oli 36,5 cm (6 kk).Kommentit

Suositut tekstit