Posiolla menestystä!

Niinpä tänä aamuna viijen aikaan starttasimme Ellun, Justiinan ja Justiinan emännän Miian kans Toyotalla kohti Posion ryhmänäyttelyä. Facebookin päivitysten ja Forecan sääennusteen pelottelemina istuttiin etupenkillä kuin eskimot: toppahousujen alla kahet kalsarit, untuvatakin alla parit kappaleet lämpösiä paitoja ja kenkiin oli ahettu nilkkasukkien lisäksi toooodella lämpimät villasukat. Kiimingissä oltiin jo yltäpäältä hiessä ja takki piti jo aukasta. Jossain vaiheessa, oiskohan ollu Pudasjärven kohilla, alko aurinkoki paahtamaan tuulilasin läpi siihen malliin, että alettiin epäillä, oltiinko hiukkasen ylipukeutuneita. Ei vielä kuitenkaan arvattu vähentää vaatetta, vaan urheina ajeltiin Posiolle saakka. (Aika ihana on muuten väli Kuusamon tietä Posiolle; järviä, metsää ja mutkasta tietä. Kannattaa ajella kesällä katastamassa maisemat uudemman kerran!) Posiolla oli pakko uskoa, että vähempiki vaatetus riittää ja luovuttiin molemmat toppahoususta. Näyttelyn aikana ehittiin sitte palelluttaa varpaat ja sormet, sulaa hiestä untuvatakkien sisällä ja kastua raesateen alla. Kaikki ilmat koetiin ja hyväksyttiin ja mukavaa oli!

Ja kehässä sitten olikin jo aika wau-meininki: Nemi menee kennelnimensä vuoksi aina Ellun edellä ja tällä kertaa saikin sitten Ellun juoksemaan ihan kunnolla, kun se yritti Nemiä tavoittaa. Nemi meni ensin tuomarin, Hilkka Salohallan syyniin ja minä kuuntelin saneluaan sydän lämmeten, niin hyvältä se kuulosti. Nemi seisoi ja liikkui upeasti, vaikka emäntänsä Tiina ei selkäsärkynsä vuoksi päässyt itse kunnolla juoksemaan. Ja ERInhän Nemi sai! Sitten oli Ellun vuoro ja sanelun mukaan vaikutti, että ehkä Ellullakin olis toivoa saada ERI. Ja niinhän siinä kuulkaatten kävi, että Ellukin sai ERIn ja oli lopulta JUK1 eli junnujen kilpailuluokan ykkönen yhdeksän junnunartun joukossa!! Ja Nemi JUK2!! Sisarukset ruled! Aivan siis upiaa! SA:t jäi saamatta, mutta tuomari selitti syyn ja oon ihan sammaa mieltä - vielä on kaikista hyvistä puolista huolimatta molempien tyttöjen kehityttävä.  Upean päivän täydellisti Justiinan NUO EH NUK3! 

Tässäpä kuvat menestyneistä. Kuvat Anna Yliaska.

Ellu JUN ERI JUK1!

Nemi JUN ERI JUK2!

Justiina NUO EH NUK3!


Miia (Väänänen) ehti napsia joitain kuvia  Tiinasta, Nemistä, minusta ja Ellusta. Kiitokset, Miia kuvista ja matkaseurasta!

Tiina punasessa lakissa, minä pinkisä takisa :)

Nemi ja Ellu oottelevat - ja ehkä handleritki

Aurinko pilvessä, rakeita tulee... Kylmä!

Ja tässä vielä yks Miian ottama kuva pääsiäisen mätsäristä. Justiina ja Alma posettaa, Ellu kiertää kehää kuvan ulkopuolella :)Kommentit

Suositut tekstit