21. huhtikuuta 2015

Koiramaisuudet senkus jatkuvat ja kuvia Leopoldista

Sunnuntaina oli sitte hoitolaisten vaihtopäivä. Eklundin neidit vaihtuivat Lillebergin Päivin poikiin. Ihastuttavaaki ihastuttavammat Onni, Nino ja Remu suorastaan tulvahtivat sissään upeine turkkeineen. Almalla oli tietenki oma sanasensa sanottavana poijista, varsinki Remusta, mutta Luna suorastaan nautti Remun hänelle antamasta huomiosta.

Alussa oli Onnilla hiukka vaikeuksia uskoa, että meille on nyt jäätävä ja viettiki aikaansa etteisen oven edessä jonku aikaa. Ku ruoka-astiaan tiputettiin ruuat, tuli tähänki poikaan vauhtia. 

"Mää en kato, haluan kottiin!", sannoopi Onni.
"Njam, rousk, njam, rousk! Hyvvää!" Nino kyttää jo oman
ruokakuppinsa tyhjentäneenä.
Ahneita ovat kaikki! Ruokaa siis tulossa :)
Onni tykkää edelleenki nukkua eteisen oven eesä, mutta välillä käväseen sohvalla rapsutettavana. Kuleskellee jo talosa ihan ku muut, mutta unipaikka on näköjään kuitenki valittu.

Lenkillä eilen meni tosi upiasti ja koko porukka näytti nauttivan yhesäolosta. Alma ja Onni kulkivat omia polkujaan, Ellu kiusas Lunaa ja  Nino ja Remu juoksivat välillä tytöjen peräsä. On se muuten aivan upiannäköstä kattella noitten poikien juoksua mahtavien turkkien liehuessa!

Harmitti suunnattomasti, että jäi lenkiltä kamera kottiin. Otin kuitenki illalla muutaman kuvan, että näättä minkälainen porukka meillä nyt kotona kuppeksii :) Almahan on etelleenki sitä mieltä, että Remu saa luvan pysyä vähintäänki metrin pääsä hänestä. Liian innokas ihailija ei tunnu Almasta kovin mukavalta, ku on just etellisistä pennuista erroon päässy. Nino ja Onni saa vaikka sohvalle viereen tulla, niitä ei vissiin tartte kosijoiksi lukia :)

Tässäpä tämänhetkinen kokoonpano:
Luna, Ellu, Onni, Remu, Nino ja Alma ("hyi, poikia" :))

Lillebergin Päivin upiat pojat Onni, Remu ja Nino.
Remu se vaan on niiiiin ihana <3
Sainpa sitten ihania uutisia Leopoldista (V. Earl of Joy). Leopoldista on tullu iso poika: painaa 7,9 kg ja säkä on jo 39 cm! Leo on menossa pentukurssille opettelemaan koiraa ja kuulemma oppii tosi nopiasti uusia asioita :) Ihana miehenalku, kiiiiiiitos Emilia ja Artturi  <3

Iiiiik, aivan siis syötävän ihana on hän <3 <3Ei kommentteja: