Iita hoidossa, Nemi ja Veeti kävivät kylässä

Meillä on nyt neljättä päivää ollut hoitolainen. Lunan ensimmäinen tyttö, Iita (V. All In One) tuli viettämään meille aikaa, kun perheensä lähti ulkomaille. Kolme päivää meni, että Impi ja Luna uskoivat, että se meille jää nyt vähäksi aikaa olemaan. Impi irvisteli, murisi ja haukkui aina kun Iita tuli vähän lähemmäksi. Luna taas ajoi Iitaa kauemmas, jos se vaikka yritti leikkiä Ellun kans. Alma ei ensin ottanut kantaa sinne tai tuonne, mutta toisena päivänä näytti Iitalle paikan. No, Iitakin on yrittänyt pullikoida, joten kaiketi tarvitsi vähä ruotuun laittamista :) Nythän nuo jo nukkuvat vierekkäin, Impi, Iita ja Ellu. Alma ja Luna seurailevat sohvalta tilannetta.

Nemi ja Veeti kävivät kyläilemässä ja käytiin rämpimässä lähimetsän kinoksissa niin, että koiristakin puhti loppui. Veeti lähti kotiin toipumaan ja me alettiin laittaa noita pienimpiä näyttelykuntoon. Nemi trimmattiin päästä jalkoihin ja Ellukin sai saman kohtelun. Tähtäimenähän meillä on viedä nämä sisarukset Jyväskylään parin viikon päästä näyttelykehää kiertämään.

Nemi on kuin ilmetty äitinsä Alma. Väritykset on samat, Almalla on kasvoissa pari valkoista länttiä, jotka Nemiltä puuttuvat. Nemillä on leveä valkoinen kokokaulus, Almalla on kauluksessaan yhdessä kohtaa kapeampi kohta. Kummankin tassuissa on samat väritykset, täpliä siellä täällä. Se ero huomattiin myös, että Nemin kuono on hiukan pitempi ja ohuempi ja otsapenger loivempi. Kun Nemi saa samanlaisen turkin kuin Alma, ei me kyllä niitä eroteta toisistaan millään :) Tässäpä muutama kuva tältä päivältä.

Näin ovat tytär ja äiti samannäköisiä,
vasemmalla Nemi, oikealla Alma
Uijui kun on samaa näköä :)
Nemi ja Ellu posettaa
Nyt en enää jaksa olla rauhassa.
Älähän yritä siinä, kyllä minä sulle pärjään.
Oltaisko kavereita, ku siskojaki sentäs ollaan...
Ok, ei sitte.
Ettäs kuule nyt tiiät, kuka täälä on pomo!

Suositut tekstit