Retu (Violetdream Chevrolet), 7 kk, kävi nuuskimassa nurkkiamme

Näimmehän sitten Retunkin, vaikkei hän päässytkään pentutapaamiseen. Ja, oih ja voih, kun olikin sulonen karvapallero <3 Aivan ihastuttava luonne, upea turkki ja kooltaankin (36 cm) ihan just soppeli. Olin kyllä aivan myyty tälle poijalle. Oisin voinu kottiini kyllä ottaa, jos vaan ois Sanna antanu! Pallit eivät olleet vieläkään laskeutuneet, mutta kovasti uskomme ja luotamme, että ne sieltä vielä asettuvat paikoilleen, kun ovat tarpeeksi paljon eestaas matkanneet :) Aivan upiassa perheessä on, saa lasten kanssa leikkiä ja touhua tuntuu riittävän muutenkin. Kiitos Sanna, oli aivan ihana Retu nähdä ja kuulla, kuinka te sitä rakastatte!

Oon siis aivan ymmyrkäisenä onnesta, miten ovat kaikki meidän pennut saaneet ihanat kodit! Joka kodissa pennut saavat rakkautta ja huolenpitoa ja aktiviteetteja, kuka mitäkin. Kasvattajalle se on suurin kiitos, kun pääsee näkemään ja kuulemaan pennuista ja tietää, että saa olla jollain tavalla mukana pentujen kasvamisessa ja näkee, että niitä rakastetaan niin paljon. Sydämestäni tuleva kiitos teille kaikille pentujemme omistajille!!

Tässä muutama kuva Retusta ja kuvablogissa jokunen lisää.

Retu söpönä
Retu istuu ja menee maata käskystä.
"Äkkiä kuva, nyt se seisahti"
Ja vielä Almasta. Viikonlopun jäljiltä tuntuu Alman maha ykskaks kasvaneen. Ei pitäis olla läskiä, kun on syönyt hiukka huonosti :) Tänään on 35. vrk menossa ja alkaa varmaan pikkuhiljaa näkymään kunnolla mahan seudun leviäminen. Mutta odotellaan vielä. Viimeistään röntgenissä sitten saa jotain varmuutta asiaan :)

Kommentit

Suositut tekstit