Mätsäriä, kissanpennun lällytämistä ja Lemposen syleilyä

Eilen illalla käytiin mätsärissä harjoittelemassa Impin kans launtaista Kemin näyttelyä varten. Ja taas kerran Impi osas niin mahottoman mukavasti olla mätsärialueella. Ei häiriintyny muista koirista, jaksoi seisoskella odottamassa vuoroaan ja kehässäkin meni kuten pitääkin. Aivan upiaa on sen kans toimia. Ja hyvinhän siellä kävi: Impi oli sinisten toinen!

Mätsäreitten jälkeen meillä lisääntyi koiramäärä yhdellä, kylläkin vain pariksi viikoksi, kun Lempi-Lemponen tuli kesähoitooon. Tuo sulonen sylissä viihtyvä neitokainen upposi hetmiten laumaan ja kovasti sisarukset leikkivät keskenään. En hennonnu jättää laumaa yöksi alakertaan, joten saivat kaikki nukkua mun sängyssä. (Huomasin muuten, että kyllä sinne parisänkyyn pari lisäkoiraa vielä mahtuisi :)) Ihan mukavasti meni, mutta neljän aikaan heräsin, kun Impi ja Lempi leikkivät jalkopäässä. No, kerran tokasin "nyt nukkumaan" ja  Impi heittäyty nukkumaan, mutta Lempi ei tahtonu ymmärtää, miksi ei saa yöllä leikkiä. Aamulla käytiin pitkä metsälenkki ja Lempi oli kuin aina ois meijän kans ollu.

Almalla on massu hiukkasen kasvanu, mutta ootellaan, ootellaan varmuutta :)

Käytiin tiistai-iltana Vilman kanssa katsomassa Unnaa. Ihanan kaunis pentue siellä meitä odotti ja aivan upean luonteinen Martta-äippä! Oltiin Vilman kans ihan myytyjä pennuille ja täytyy sanoa, että ihastuttiin myös ihanaan maaseutuympäristöön, jossa ne elämäänsä alkavat. Ja se Unna - iiiiik, kun se oli niin kaunis, söpö, ihana, lutunen! Ei helpottanu kyllä yhtään tätä odotuksen tuskaa nähdä se. Heinäkuun loppuun saakka pitää Unnaa odottaa. Lohduttaa kuitenkin, kun tietää, että se saa äidiltään kissan elämään tarvittavat opit.

Tässä jokunen kuva lällytysreissulta. Kuvissa Unna 4 vkoa, sisaruksiaan ja emonsa Martta.


Kommentit

Suositut tekstit