Pojat 7 vkoa 2 päivää

Tänään Sylvin ja Novan poijat täyttivät 7 viikkoa ja 2 päivää. Sen kunniaksi mittailtiin ja punnittiinkin, miten on noille ahneille pennuille ruoka vaikuttanut. Aika tasasta porukkaa kyllä ovat! Painossa ero pienimmän ja suurimman välillä vain 237 g. Korkeudet olivat  19,5 - 20 cm. Tässäpä vielä jokaisen mitat:

Jack                 2026 g, 19,5 cm
Paavo              2263 g, 20 cm
Lucky Luke    2164 g, 20 cm
William          2192 g, 19,5 cm
Joe                  2190 g, 20 cm
  

 

Tämmönen yhteiskuva saatiin hiellä ja tuskalla näistä riiviöistä 😀  

Meillä riittää ääntä, vauhtia, pissaa, kakkaa ja purtuja tavaroita ja seiniä. Tuo pikkuporukka keksii kyllä vaikka ja minkälaista hommaa keskenään. Välillä ei kuule tv:n ääntä tai puhelimessa juttelevaa, kun semmonen räksytys ja ärinä kuuluu.

Näin meillä hoidetaan pahvilaatikko sopimaan pahvinkeräyslaatikkoon. Kolme pentua
tämän parissa hetken touhusivat ja nythän se mahtuu vaikka minne!

 Ja kyllähän ne nukkuvatki. Joskus saa jotakuta etsiä joka paikasta, kun nukahtelevat minne sattuu. 

Paavo

Joe

William

Jack

Jack

Lucky Luke on kuin makais rannalla ottamassa aurinkoa 😂

Joe pöydän alla

William 

Lucky Lukea ei nukuttanut

Poseeraus Lunan kanssa

Lucky Luke


 

Pojat kävi Kaisan tarkistuksessa

Torstaina ajelin Kamuun Wickströmin Kaisan luo pentutarkkiin mahottoman älämölön säestyksellä. Välillä oli vain yksi äänessä, välillä kaikki. Sen huomasin, että ne tykkäs, kun käännyin risteyksistä. Tai sitten olivat pelosta kauhussaan. Hiljaisia olivat kaikki.

 

Unoset ennen tarkistusta.

Terveystarkastuksen tuloksena oli kolme täysin tervettä poikaa, joilla oli pallukatkin suht paikoillaan. Terveitä olivat Lucky Luke, Jack ja William. Joella löytyi pieni ja paikallinen sydämen sivuääni, jonka toivon häviävän rokotukseen mennessä. Paavon jalat on olleet turvoksissa melkein syntymästä saakka ja nyt vielä oikeassa jalassa sitä on. Paavolla oli myös toisen silmän, sinisen, näköhermo pienempi kuin toisen. Se pitää tarkistuttaa uudestaan, kun Paavo on kasvanut. En tässä vaiheessa vielä huolta kanna näistä kummastakaan, vaan luotan nyt siihen, että vaivat hälvenevät.

Paavo ja Joe jäävät nyt kotiin. Myös Lucky Luke jää tässä vaiheessa vielä kotiin.


Kommentit