K-pentuja ja muutakin pentuasiaa

Kasvattajan onnea


Tästä olen ennenkin kirjoittanut, mutta niin vain on edelleen, että olen niin onnellinen, että kaikilla kasvateillani, kaikilla 44 pennulla, on niin ihanat ja rakastavat kodit. Pienestä pennusta alkaen niitä on viety suureen maailmaan tutustumaan ja uutta elämää opettelemaan. Luonteet kaikilla tuntuvat olevan juurikin sitä, mitä olen aina etsinytkin.

Uusia koteja valitessani pidän tärkeimpänä sitä, että pentua rakastetaan omana itsenään ja viedään eteenpäin rakkaudella. Näyttely- ja muu harrastuneisuus tulevat toisena perässä, plussana. Toisaalta, ajattelen niin, että en juuri kotien valintaa itse tee, pennulla kun on uusi koti tiedossa jo tänne syntyessään. Toimin vain välittäjänä, että pentu ja oikea koti löytävät toisensa. Näin se vaan on, ja luotan, että

Jokaisella pennulla on myös paikka sydämessäni. Kun ne syntyvät, ne tuovat kotiin lämmön ja rakkauden tullessaan. Kahdeksan viikon aikana opin jokaisen tuntemaan ja sinä aikana nakertavat paikkansa syvälle sydämeeni. Onkin niin ihana aina kuulla, miten kullakin pennulla menee, miten ne voivat ja millainen elämä niillä on.

Pentukyselytulva


Näin korona-aikana on tullut pentukyselyjä tulvimalla. Vastaan jokaiselle kyselijälle, mutta useimmiten viiveellä. Sähköpostia luen joka päivä, mutta vastaan, kun minulla on siihen enemmän aikaa.

Suosittelen lukemaan ohjeita Pentuja-sivultani. Sieltä löydät hyviä ohjeita pennun hankintaan. Varsinkin Pennunostajan etikettiin kannattaa tutustua tarkemmin ja ottaa ne ohjeet huomioon pentua kysellessä. Kun olet muistat siinä mainittavat asiat, kasvattajakin pystyy tekemään omat valintansa helpommin.

K-pennut esittelyssä


Nyt on ihan pakko laittaa kuvia Adan ja Justuksen pennuista, niin ihania niistä on tullut. Ovat nyt puolen vuoden ikäisiä ja jo paljon elämää oppineet. Luonteeltaan ovat jokainen ihan huippuja; avoimia, rohkeita, uteliaita ja tykkäävät kaikista ja kaikesta. 

Jokaisella on aivan uskomattoman ihanat, rakastavat kodit ja näitäkin pentuja on viety eteenpäin rakkaudella ja hellällä kädellä. Kiitos sydämestäni teille kaikille!

Loviisa, Violetdream Keep On Exploring


Loviisa kävi Unelman kanssa yönylilomalla. Unelmasta ei tällä kertaa kuvia otettu, mutta Loviisasta sitäkin enemmän. Unohdin Loviisan mitata, mutta eiköhän sen tässä ehdi, kun seuraavan kerran sitä näkee. Loviisa on siis sijoituksessa toisen Adan pennun, Unelman kaverina ja asuu Limingassa.


Loviisan sivuprofiili oikealta

Loviisa sivuprofiili vasemmalta. Tämä asento ei ihan nappiin näin päin mennyt.

Loviisa edestäpäin

Piitu, Violetdream Kinder Surprise


Piitukin kävi näyttäytymässä. Piituhan oli pentueen pienin, jota alkutaipaleella piti syöttää ja oli sydämessäni lähimpänä. Aivan ihana tyttö siitä on tullut! On rohkea, utelias ja kaikkien kaveri. Kooltaan oli 33 cm, joten hiukan on sisaruksiaan pienempi, myös päänsä osalta. Kuitenkin varmasti hiukkasen siitä vielä kasvaa ja ehkä näyttelykehässäkin jonain päivänä sen voi nähdä.

Piitu asuu Kemijärvellä, mutta käy välillä Oulussakin, joten näen sitä aina silloin tällöin. On aivan ihanaa nähdä, kuinka rakastettu tämä neiti on!


Piitu edestä

Sivukuvaa Piitusta

Ja tässä vielä sivulta.


Zeus, Violetdream Knight In Shining Armor


Zeuskin kävi korvaansa liimauttamassa eilen. Tästä pojastakin on sukeutunut kyllä niin sydämensulattavan ihana!  On oppinut kotonaan Tupoksella uroksen tavoille, kun opettajina ovat olleet  isot poijaat Vincent (Violetdream Earl Of Souls) ja Pekko (Violetdream  Hymn To Helios). Pienonen uros Zeuksesta tulee (6 kk 33,5 cm), mutta luonne on sitäkin mahtavampi, aivan kuin sisarillaan: avoin, rohkea, utelias ja kaikkien kaveri.


Zeus edestä

Kurkkaus vasemmalle

Kurkkaus yläoikealle

Ja se sivuprofiili - oijoijoi!


Armi, Violetdream Kind At Heart


Armi ei vielä ole meillä käynyt esittäytymässä, mutta kuvien ja videoiden välityksellä olen saanut seurata kasvuaan koko ajan. Armi asuu Muuramessa ja tulee kesällä näyttäytymään ihan livenä ja silloin otamme lisää kuvia. Armi on hupsahtanut sitten puolestaan korkeutta ihan kunnolla, (oliskohan jotenkin meiltä lähtiessään varastanut ne Zeukselta, josta en noin pientä odottanut ;)) 6,5 kk ja lähentelee 37 cm. Ihan varma tuosta mitasta ole, mutta tarkistetaan sekin, kunhan näemme.


Armin sivuprofiili

Armi edestä

Toinenkin sivuprofiili <3

Nuppu, Violetdream Know-It-All

Nuppukin kävi kuvattavana, joka oli erittäinkin haasteellista tämän sähköjäniksen kanssa 😂Nuppu juoksi sisälle eikä juuri sen jälkeen juoksemista lopettanut. Ulkona kiinnosti kaikki muu paitsi paikallaan pysyminen. Yritin kameralla räpsäistä, mutta aika usein sekunnin sadasosalla väärään aikaan.

Nuppukin mitattiin ja 36,5 cm mittaan on kasvanut. Saappaat nähdä, mikä on aikuiskokonsa 😊

Just ja just paikalleen pysähtyi, että tämän kuvan sain napattua.

Tässä nyt paremmin, mutta vain sekunnin jaksoi paikallaan olla.
Ihanan säpäkkä tyttö Nuppu on!

Kieli koko ajan näkyvillä 😂

Ihana Nuppu!

Kommentit