Kasvatteja kyläilemässä

Sunnuntaina aamupäivällä kävivät Vincent (Violetdream Earl Of Soul, Alma&Flipper) ja Pekko (Violetdream Hymn To Helios, Impi&Elik) uuteen kotiimme tutustumassa ja laumaa viihdyttämässä. Sisään tulon jälkeen pienen mietinnän jälkeen pojat uskalsivat olohuoneeseen, ja Vincent lopulta jo sohvallekin. Alma, äiti ja mummu, vahti poikia kovasti, kun yrittivät hyöriä, ja kaiketi pelkkä vilkaisu auttoi, kun rauhoittuivat hetkessä. Kovasti etsivät Jaanasta tukea - mamman poikia molemmat :) 


Komeita poikia mammansa Jaanan viekussa.

Vincent osas poseeratakin.

Maanantaina kävi Halti (Violetdream Jackie Brown, Ada&Ukkis) pyörähtämässä lattialla. Kovasti halusi miellyttää kaikkia ja olikin alussa suurimman osan ajasta selällään, että saivat muut haistella. Lopulta kuitenkin uskalsi Martan kanssa leikkiä ja mattoja rullailla ihan kuin kotonaan. Ulkonakin vetivät sellaista rallia että oksat pois.

Halti on aloittanut agilityn ja kylläpä onkin hyvä siinä! Sari näytti videoita, ja kyllä saavat molemmat olla itsestään ylpeitä! Niin upeasti homma hoituu ja Haltillakin vauhtia riittää. Tästä parista kuulemme varmasti vielä paljon lisää. 


Halti-ihanainen

Haltilla on kotonaan kaverina Tiuku. Molemmat upeita
agilitymenijöitä.




Adan lämpöjen mittaus on aloitettu. On hiukan väsynyt jo ja läähättelee enemmän. Lämmöt kuitenkin viuhtovat 37,6 - 37,8 välillä, joten vielä ei mitään kummempaa ole tapahtunut. Tänään ei iltaruoka jostain syystä mennyt alas, mutta onkohan vain huono olo, kun pennut massussa niin jo liikkuvat.

Kommentit