Mahtavan mukava viikonloppu

Ihan ensimmäiseksi pittää hehkuttaa: Fiona (Violetdream Fit For A Princess, Ellun ja Loren tyttö) menestyi lauantaina aivan yliupeasti shelttien erikoisnäyttelyssä Joensuussa: Fiona Sannan ohjauksesa huikeasti NUO ERI NUK1 SA PN2 SERT! Tuomari oli sanonu Sannalle, että on sillä aivan upea koira ja vielä varmistanu, että varmasti saa sertinkin :) Aivan siis huippu päivä Sannalla - ja kyllä kasvattajallaki. Jännitin kotona tulospalvelua seuraten ja meinas henki loppua, ku oottelin Paras narttu -kehän tuloksia. Netti ei toiminu ja olin ihan raivoissani, ku sivu ei päivittyny sitte niin millään. Onneksi messenkeri toimi ja sain tiedon sitä kautta :)

Kaunis Fiona <3
<3
Tytöt vauhdissa. Kuva Miia Väänänen.
Fiona palkintoineen. Kuva Miia Väänänen.
Aivan ihanan arvostelunkin Fiona sai <3
Justiina <3 Kuva Miia.

Justiina oli AVO ERI AVK2 SA<3 Upeat tulokset myös hänelle, tuolle
tuomarin mielestä "nice showgirl", jota se kyllä on. Justiinanki
arvostelu oli aivan upea!

Kävimme lauantaiaamulla erkkareita ootellesa lenkin, jonne Justuski pääsi mukaan. Voi että se nautti toisten peräsä juoksemisesta. Välillä kuljetin sitä sylissä, ettei ihan kaikkia voimiaan kuluta. Nätisti se kyllä sylissäki on. Katteli ympärilleen ja seuraili toisten juoksemisia.


Iltapäivällä tulivat Jaana ja Pete Pekkoa näyttämään. Voi hyvänen aika, ku siitä on kehittyny komea poika! Turkki on aivan yliupea ja sen liikkuminen on kuin keijulla. Luonneki on ihan superia - pusuttelija ja kaikkien kaveri. Yritin tuosta säpäkästä pojasta saaha seisomakuvaa, mutta eihän se pysyny onnistunu! Ihan epätarkkoja kuvia oli vino pino, jokunen kuitenki onnistu. 

Pekko Peikonpoika on kasvaa hurahtanu. Säkältään nyt 43 cm.
On se ihana!!

Vincent ja Pekko olivat toistensa kimpusa koko ajan. Pekko yritti nuolla Vincentin hampaita ja Vincent anto sen tehä. Vincent urrasi koko ajan, mutta häntä heiluen. Oli kuin olisivat muistaneet, että ovat yhdessä asuneet. Välillä Vincent kyllä yritti näyttää, kuka pomo on, mutta jotenki sitä ei vaan pystyny ottaan tosissaan, ku sitte välillä vaan häntäänsä heiluttaen Pekon ympärillä pyöri. Aivan ihana oli kattella noitten poikien tapaamista.

Tässä tutustelevat Justus ja Pekko.
Sisällä oli kova meno päällä. Justus yritti poikien mukaan, mutta
eihän nuo isommat sitä leikkiin ottaneet. Karvatupsuja vaan
sai Justus suuhunsa, ei sekunninkaan kiinnostusta pojilta.
Ellu ja Alma katso sopivaksi nousta tuoleille pois poikien tieltä. Alma
seurailee, pitäsköhän sen puuttua peliin...
Ja vauhti senkus jatkuu.
Mää oon minä ja sää et oo mittään.

Justuksella oli tosi vauhikas viikonloppu. Lauantai-iltana tuli vielä Ada säheltään ja niillähän taas zempalot alko. Vauhtia riitti eikä Ada meinannu pysähtyä ollenkaan. Sunnuntain olivat sitte päineen kotosalla, ku kävästiin Vilman ja Tomin kans Ikeassa. Toin Justukselle tuliaisiksi pari possua Ruottin puolelta ja kylläpä olivatki suosittuja. Niitä nyt raahaa eestaas Justus ja Luna välillä niistä tapellenki.

Leluja riittää. Tässä puolet niistä. Toisen puolen on Luna vieny
suussaan pihalle ja mettikköön. Jospa ne Vincent joku päivä tuo takasi.
Justus vaakalla, ihan rauhassa. Paino 9-viikkosella kokonaiset 2871 g.
Ja täsä niitä tappelun aiheuttajia. Luna ja Justus jaksavat kokeilla,
kummalla on enemmän voimaa saada lelu itelleen.

Tänään taas Justus pääsi mukaan lenkille, kun ajattelin kokkeilla, onnistusko hihnasa liikkuminen toisten juoksemista seuraamalla. Justus oli ihan kauhussaan taas, ku laitoin sen maahan hihnassa. Ei suostunu aluksi ottaan askeltakaan. Nakilla sitä sitte houkuttelin ja jo se askelia otti. Päästin sen sitte juokseen hihna perässään muitten mukaan ja eihän se ees sitä hihnaa huomannu. Välillä otin hihnasta kiinni ja juoksin sen vierellä eikä se välittäny siitä mitään.  Kun pistin koirat kiinni kotiin päin tullesa, päästin myös Justuksen maahan käveleen. Ja kas kummaa, sehän juoksi toisten vieresä hihnassa melkein kotiin saakka. Pari kertaa istahti, mutta pistin sen nakilla käyntiin, eli kun se nakin hajussa osti kaks askelta, siitäpä se juoksu taas päälle meni. Olin aivan onnessani! Saa nyt sitte nähä, miten se onnistuu, ku kahestaan lähetään lenkille, mutta toivon, ettei niin vaikiaa ois ku vielä viikonloppuna :)

Kakat on tullu ulos nyt usiampana päivänä eikä sisällä niitä näkyny ees työpäivän jälkeen. Yhet pissat oli paperille ja ku päästin sen ulos töistä tullessani, pissas heti pihalle. Katsekontaktia harjotellaan, ja sitä kyllä riittää. Saattaa kyllä jo ihan itestään tulla mun eteen mua kattomaan, mutta yleensä se vaan kattoo mun jalkoja tai kättä, jossa on nappula. No, tekemistä riittää. Tällä viikolla aletaan kulkea sitte muuallaki kattelemasa vähä mualimmaa :)

Kommentit

Suositut tekstit