Vääränrotusia kylässä

Meillä käväs tänään aivan ihania koirakavereita kyläsä. Kaks portugalinvesikoiraa, Jade ja Wandi, tupsahtivat portista sisälle Katrin, Neean ja Miron kans. Wandin piti muka olla arka, mutta en kyllä semmosta huomannu. :) Heti tuli tutustuun, kuten Jadekin. Meijän neitit ei noista vääränrotusista oikein välittäneet. Varsinkaan Luna, tuo pahimman luokan roturasisti. Se vaan yritti ajaa vieraita pois, mutta eivätpä onneksi sitä uskoneet. Luna joutu sisälle, kuten lopulta Almaki. Toiset tytöt jäivät ulos odotteleen ja hoksattiin melekeinpä heti, että osasivat avata portin ja sielä oli toinen jo autoon menossa. Eivät kuitenkaan yrittäneetkään lähtä tutustumaan Käpylänperään sen enempää. Voi kiiitos Katri käynnistänne! Oon nyt ku eri ihminen, ainaki vähäksi aikaa ;)

Jade <3
Jade
Wandi
Ihana mussukka!
Ellun kans mennään huomenna vaihdattamaan side jalkaan. Todella hyvin Ellu on ymmärtäny, että joutuu olemaan aitauksessa. En oo pitäny tötteröä sen päässä, kun pystyn seuraamaan, ettei revi sidettään. Eilen, kun olin hakemassa Adaa, se oli repiny hiukkasen siteen sisältä vanua, mutta sen jälkeen on antanu jalan olla rauhassa. Ellu käy ulkona 3-4 kertaa päivässä. Kannan sen ulos ja sisään. Saa olla vapaana, kun ei halua narussa pissata tai kakata. Tänään hävis kyllä tuonne mun pikkumetsään kakalle, mutta muuten on vaan kävässy nurmikolla tarpeillaan ja hyppiny kolmella jalalla takasi. Käyttää kyllä välillä kipeää jalkaaki, mutta useimmiten sitä jalkaa pitää ylhäällä. Jännittää, miten se jalka oikein jakselee. Toivottavasti paranee hyvin!



Huomenna tulee meille hoitolainenkin. Haiku, Ellun tyttö Violetdream Fit For The Royal, tulee viikonlopuksi muistelemaan aikaansa synnyinkodissaan. Juoksussa on tämä tyttö, joten saapa nähä, minkämmoista kimppakivaa on tulossa :)

Kommentit