10. heinäkuuta 2016

Oulu kv:ssä erinomaisia ja erittäin hyviä

Ja niin on Oulu kv takana. Hyvin oon siitä palautunu 3 tunnin tirsoilla, pihvillä ihanine kastikkeineen sekä Suffeli-Puffeli-pussillisen puolikkaalla. Aivan  mahottoman mukava päivä oli. Sääki suosi enemmän ku tarpeeksi, aurinko paisto tosi kuumasti melekeinpä koko näyttelyn ajan.

Ainahan se sitte tullee kiire nykyään. Ennen ku oli vain narttuja, oli huuuurjasti aikaa valmistautua kehään. Nyt ei enää oo, varsinkaan ku urosten junnukehällä alotetaan näyttelyt (jos ei pentukehää oo). Vihtorin, Fionan ja Ipun arvostelut löytyvät jokaisen omalta sivuiltaan (Muualla asuvat).

No, ensinhän se oli sitte Vihtorin vuoro pyörähtää kehään. Tuloksista ei voi valittaa, vaikka hiukkasen PU-kehässä innostui tuijottelemaan takanatulevia: JUN ERI JUK1 SA!! Arvostelu oli aivan yliupea! Ja kyllä tuo Vihtori on tosiaan aivan upea, ihan super!

Vihtori <3 Kuva Sanna Törmänen
Kuva Miia Väänänen
Kuva Miia Väänänen
Fiona ja Ippu menivät junnukehään seuraavaksi. Oli hiukka kiirusta kahen samassa kehässä kiertävän kans, mutta onneksi sain Miialta handlausapua ja Jenni seiso kehän laidalla varmistamasa kaiken sujuvuuden. Fiona tapsutteli EH (Erittäin Hyvän). Tuomari Hassi Assenmacher-Feyel kysyi ensin, oliko tämä edellisen, siis Vihtorin sisko. Fionan oikea korva törrötti niin pystysä ku vaan pystysä olla voi. (Vihtorilla muuten pysy koko näyttelyn tosi hyvin!) Tuomari hoksas tietenki Fionan korvan ja selitteli kehän jälkeen, että EH johtui korvasta ja liikkeestä. Ippu esiintyi todella hyvin, korvatkin ihan just niinku olla pittää, ja sai EH hänkin. Siihen olin älytttöömän tyytyväinen. Harmi ku ei muita kuvia näistä tytöistä oo. Sannalla oli kamera, mutta joutu olemaan piilosa teltasa, ku Fiona vaan sitä etsiskeli kehässä :)

Siskokset peräkkäin. Tarkotan siis noita karvasia nelijalkasia :)
Kuva Sanna Törmänen
Ippu <3 Kuva Sanna Törmänen
Justiina meni AVO-luokassa saaden ERIn siellä kuitenkaan sijoittumatta. Miialla kun oli sekä Justiina että Riia samasa kehäsä, kovasti oli hänelläki kiirusta. Minä sitte esitin Justiinan ja Miia esitti Riian. Riialla meni samalla tavalla kuin Justiinalla eli sai ERIn. Riia on kyllä kehittyny aika tavalla kesän aikana!! Alla olevat kuvat Santra Risto.

Justiina kuuntelee tuomiotaan. Näyttää tuomari tykkäävän :)

Riia ja Miia jännittää :)

Fiona (joka viikon vietti meillä) sai lauantaina sisaruksensa Ipun ja Vihtorin kaverikseen. Nämä kolme sisarusta tulivat pesuun, trimmiin ja yökylään odottelemaan sunnuntaista pyörähtämistään Oulun kv:ssä. Aivan ihana  porukka oli meillä ja aivan ihana lauantai-ilta oli kuuden sheltin kans. Sisällä olivat kuin aina meillä asuisivat, olivat rauhallisia ku mitkään. Ulos kun päästin, Ippu vetäs heti ovelta koko porukan mukaansa. Vihtori oli enemmän kuin kiinnostunut Fionasta, sillä kun alkoi juoksut. Ippu juoksi eellä, Fiona peräsä ja viimesenä Vihtori yrittäen saaha hajut Fionan takapuolesta. Alma ja Lunaki innostu välillä ihan kunnolla juokseen porukan mukana.

Trimmatut sisarukset Vihtori ja Ippu
Vihtori ihan pikkiriikkisen haistaa Fionan takapäätä. Fionaa vaan
naurattaa.
Nyt Vihtoria ihan hävettää :D
Tässä vielä Ada (Violetdream Grace To Aurora, Alman ja Remun pentu) 10 viikon ikäsenä. Hyvin mennee tällä neitillä Vilman ja Tomin tykönä. Kova gimma tästä tullee :) Kuva Vilma Salmi


Ei kommentteja: