Lepposta vötkyilyä ennen töihin lähtöä

Täsä viimestä lomapäivää elellään ja jo pikkasen ahistaa, miten aamulla pääsee ennen sianpieremää ylös. Viime yönä jo piti vähä stressata töihin lähtöä elikkäs viiden aikaan sain vasta kunnolla unta. Ja sittepä sitä tuliki ja niiiiiin sikeän rauhallisesti nukuin yhteentoista, että nyt ei taho tajuta mistään mittään. Vähä harmittaa, ku ois tälle päivälle vaikka ja mitä ja aikataulutus meni ihan mönkään.

Meillä on ollu perjantaista hoitolainen. Ellun tyttö Haiku (V. Fit For The Royal) uppos laumaan ihan tuosta vaan. Juoksuinen tyttö vissiin jotenki vissiin sai muut neitit sitä kunnioittamaan. Tapahtu semmonenki ihme, että tämä vieras sai syyä oman ruokansa ihan rauhasa. Ei ollu meijän koirat sitä kyttäämäsä vierestä ja oottamasa, millon kattoo jonneki muualle ja saavat syöksyä kupilleen. Haikuhan ei maailman nopein syöjä oo, joten seki ihmetytti noissa meijän neiteissä vielä enemmän ku eivät olleet yhtään kiinnostuneita ruuasta kupissa. Alma ja Haiku ovat kavereita, kulkevat lenkillä kahestaan. Tai no, pitäskö sanoa kuitenki, että Haiku matkii Almaa, mutta Alma ei sitä pahakseen pistä - mitä kyllä saattaa muitten kans tehä. 

Kyllä tämä neiti pittää saaha näyttelyyn! Seisoo aivan upiasti ihan itekseen ja on kyllä niin ihana muutenki!! Korvaongelma on samanen ku sisaruksillaan, mutta jos tekis työtä paljon, tiiä vaikka saatais ne oikein asettuun :)

Perjantai oli muutenki aivan mahtava päivä. Nemi (Violetdream Dazzlind Dame) synnytti Kartiosumun kennelissä 5 ihanaa pentua, 1 merletytön, 1 merlepojan ja 3 trikkityttöä. (Ei muuten kannata enää pentutiedusteluja laittaa, kotiehdokkaat on jo valintaa vaille :)) Sain olla kännyn välityksellä mukana Nemin ensisupistuksista viimesen tytön syntymään saakka. Meillä oli Ellun siteen vaihto Kaakkkurin eläinlääkäriasemalla ja tahto jäädä toiseksi se asia, kun tuijottelin kännyä, vastailin Tiinalle, oottelin kuvia ja uusia pentuja tulevaksi. Kaikki meni aivan upeasti kuitenki, sekä Ellun siteen vaihto että Nemin synnytys. (Alma periyttää tosi hyviä synnyttäjiä!) Pennut ja emä voivat todella hyvin ja pulleasti. Aivan älyttömän ihana pentue siellä pentulaatikossa nyt tuhisee <3 Ku vaan ehtisin niitä kattomaan!!

Tiinan ottama kuva onnellisesta emästä Nemistä ja tuhisevista pennuista:


Ellun side siis vaihdettiin eikä tuo ollu siitä moksiskaan. Lääkäri oli antamassa rauhotuspistosta Ellulle, mutta olin sitä mieltä, että antaa varmasti vaihtaa siteen ilman sitä. Ja niinpä anto, tietenki. Sai aivan ihanan uuden siteen - tiikerikuosia, joka ei kyllä Ellua kuvaa ollenkaan :) Ja Elluhan voi hyvin. Jalkaansa välillä varoo, mutta saa jo toppuutella, ettei innostus liikaa. 

Ellu, The Tiger :D :D
Haiku on tänään lähösä omaan kotiinsa, mutta huomenna tulee Vihtori hänen sijalleen. Tulevana viikonloppuna on Kemin näyttely, jonne Vihtori lähtee esittäytymään. Kaksi uutta hoitolaista tulossa lauantaina 1,5 viikoksi lomailemaan. Siru ja Valto kävivät viime tiistaina tutustumassa lomapaikkaansa ja suht hyvin näyttivät meijän neitit heidät hyväksyvän. Siru ja Alma muistuttavat toisiaan tosi paljon, sekä ulkonäöltään ja luonteiltaan. Alman nyt pitää osata nätisti Sirulle ilmoittaa, että on meillä pomo. Oli nääs ensitapaaminen semmonen, jossa nämä kaks vähä toisiaan mittailivat :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Suositut tekstit