Uneton yö tulosa Käpylänperälle

Nonnii! Nyt on odotettavissa uneton yö Käpylänperän yläkertaan. Impin lämmöt on pysyneet alle 37 jo usiamman tunnin ja kovasti tuntuu jotain jo alkaneen massussa tapahtua. Impi makkaa välillä pentusängysä, petaa aivan vimmatusti ja ärisee ja mörisee sitä tehdessään. Ihimeellisen kuulosta hommaa. Välillä kävelee sänkyä ympäri ja läähättelee. Välillä tulee pois sieltä, makkaa lattialla ja ykskaks hyppää ylös käveleen. Aikamoista sielä kropasa täytyy nyt tapahtua. Impi voi tosi hyvin, on yllättävän reipas. Siitä näkee kuitenki, että on vähä ihmeissään. Ei päästä mua silmistään. Kun käyn alhaalla, on tulossa mukaan, mutta ei  kuitenkaan lähe, jos sen päästäsin. Minäpä sitte en täsä muuta voi tehä, ku ootella. Kuhan aika on kypsä, kutsun taas apukätilön apuun. Tiina sielä jo kuumeisesti oottelee viestiä. Oon tilannu tosi luonnollisen ja helpon synnytyksen - Henri vei auton ja Vilma pankkikortin (unohti sen lompakkoonsa, ku kävi mulle kaupasa), jotka aiheuttas "pienosen" hidasteen lääkärille menoon. Tiina lupas kyllä auttaa kuljettamisessa, mutta pankkikorttiaan ei aikonu antaa (kumma apukätilö :)). Eli nyt kaikki sormet, varpaat ja se tukkaki pystyyn, että kaikki menee hyvin ja Impi saa vrk:n sisällä  hoidettavakseen kaksi tervettä sheltinpentua!

Hyvin on petattu, mutta vielä petattavaa löytyy.
Mahan tyhjennykseltä tulosa. Impillä jo kiirus omaan huoneeseensa.
Vaihettiin sitte Alma ja pennut  mun entiseen makuuhuoneeseen, joka alunperin piti olla Impin synnytyshuone. Impi ei tuntunu sielä viihtyvän ja mulleki on helpompi, kun voin nukkua omasa sängysä vahtimasa, että pentulaatikosa on kaikki hyvin nyt ja pentujen tulon jälkeen. Alma ei oikein tykänny vaihosta, vaikka sai paljo isomman sängyn ja isomman huoneen. Ite  kyllä oisin ollu moiseen luksussänkyyn päästyäni tosi onnellinen. Alma tyytyy kuitenki ikävään kohtaloonsa, hoitelee pentuja entiseen malliinsa ja toisesta huoneesta kuuluu välillä ihan tänne pentuhuoneeseen asti  pentujen lutkutus ja piipaus.

"Onko mun pakko mennä tuonne?! En tykkää!"
"No ei tämä nyt niin kauhia paikka oo..."
Ja sitte vielä noista jo syntyneistä ihanuuksista. Hyvin on tissillä viihtyneet. Painot vaihtelee 375-475 välillä. Lyyti ei oo pettäny maailmaantulonsa jälkeen ahneutensa puolesta ja on painavin.  On lutkutellu tissiä siihen malliin, että paino on viime päivinä noussu semmoset 50 g per vrk. Sylvi on pienin, kasvaa omaa tasasta vauhtiaan. Muilla, paitsi tuolla ahneella neitillä, painot on nousseet semmosen 30 g vrk:ssä. Päivällä kuulin, että sielä ois pientä painia jo käyty. Joku pentu oikein ärähti. Harmi, ku en ehtiny sitä näkemään. 

"Mää köllötän!"
Paikkojenvaihtotalkoot pystysä.
Ja nyt löyty jokkaiselle oma soppensa.
Mahakkaat pötkylät.
Yks toisen päällä. Luulis Lyytillä olevan niska kipiä herätesä,
ku on joutunu Tyynen alle niin outoon asentoon nukkumaan.
Tämä vaan on niiiiiiin ihana läjä <3
Luna, Ellu ja Ippu joutuvat nyt vaan oottelemaan alakerrasa, mitä täälä yläkerrasa tapahtuu. Rauhallisesti ja osaansa nöyrtyneinä makoilevat kuka missäki. Luna suurimman aikaa tuntuu makaavan portin eesä oottelemasa yläkertaan pääsyä. Se on ollu Lunan paikka siitä alkaen, ku Alman pennut synty. Pittäähän se jonku olla turvatarkastajana, ettei vaan vahingosa pääse esim. yks pentu alakertaan pyyhkeen mutkasa ja vahingosa pesukonneeseen. Ippu ei tajua mistään tuon taivaallista ja Ellu ei välitä. 
Kävivät muuten toissapäivänä kaikki kolme yläkerrasa. Luna jäi tuijottamaan portin takaa pentulaatikkoon eikä hievahtanukkaan, vaikka sitä käski pois. Ellu käväs haistamasa ja käveli toiseen huoneeseen ja ilmeensä kerto "EVVK".  Ippu oli sen näkönen, ettei voinu mitenkään ymmärtää, mikä yläkerrasa oli muka ihmeellistä. Pyöritteli päätään ja yritti vaan haastaa Ellua tappeluun.

Pakko lisätä vielä pötkylöistä jokunen kuva, jotka äsken otin:

Pötkylät syömäsä. Tämä on aina niin hauskannäköstä :)
Pötkylät syönnin jälkeen. Ja on se tämäki aika hauskannäköstä :)
Alma-mamma ja Tyyne <3
Herra Oskari pötköttää massu täynnä. <3
Matildallaki on maha aika täynnä :)
Sylvi <3

Kommentit

Anonyymi sanoi…
❤❤
- Soile -
Ihania pötkylöitä 💕

Suositut tekstit